HONOR PRIPREMA NOVI PREKLOPNI TELEFON: Stiže li najtanji preklopni telefon na svijetu? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HONOR PRIPREMA NOVI PREKLOPNI TELEFON: Stiže li najtanji preklopni telefon na svijetu?

Autor Smartlife

Jedan tipster podijelio je i sliku koja nam nudi uvid u detalje novog telefona na preklop

 Honor Magic Vs2 (5).jpg Izvor: Honor

Nakon što je nedavno europskom tržištu predstavio najtanji sklopivi pametni telefon, Honor se sprema uskoro predstaviti i svoj prvi "flip" uređaj, odnosno vodoravno sklopivi telefon. Fotografija prikazuje izgled stražnje kamere telefona "upakirane" u dva okrugla modula u kojima su vjerojatno smješteni senzori kamere i manji vanjski zaslon.

O nadolazećem uređaju se sve do sada šuškalo, a sada imamo informacije koje otkrivaju dizajn Honor Magic Flip telefona i vremenski okvir njegovog lansiranja.

Prema informacijama koje dolaze od tipstera na kineskoj društvenoj mreži Weibo, Honor Magic Flip bi trebao biti pušten u prodaju tijekom Kineskog proljetnog festivala, koji se održava između 10. i 17. veljače.

Osim toga, isti tipster podijelio je i sliku koja nam nudi uvid u detalje novog telefona na preklop.

 Honor-Magic-Flip-_-tizer-_-Foto-Weibo-GizmoChina.jpeg Izvor: WEIBO / GIZMOCHINA

“Teaser” fotografija prikazuje izgled stražnje kamere telefona “upakirane” u dva okrugla modula. Pretpostavlja se da bi se u gornjem vjerojatno nalazili senzori kamere dok bi u donjem mogao biti smješten manji vanjski zaslon.

Može se zaključiti da je dizajn uređaja dosta sličan preklopnim telefonima Honorove bivše matične tvrtke Huawei, piše GizmoChina.

A prema dosad poznatim informacijama Magic Flip napaja baterija od 4.500 mAh, podijeljena u dvije ćelije od 2.420 mAh i 1.980 mAh.

Sve su to, međutim, još uvijek službeno nepotvrđene informacije pa se više detalja, ali i odgovor na pitanje radi li se o najtanjem preklopnom telefonu na svijetu, može očekivati u narednim danima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI