FALCON CAMERA: Koristi se iskustvo iz 270.000 fotografija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FALCON CAMERA: Koristi se iskustvo iz 270.000 fotografija

Autor Krunoslav Ćosić

Uz umjetnu inteligenciju kamera raspoznaje različite scenarije te se tako dolazi do oštrih fotografija

 Honor Magic V2 (2).jpg Izvor: Honor

Novi pametni telefon s Falcon kamerom, Honor Magic V2, uskoro će stići i na hrvatsko tržište, a odlikuje ga, uz nevjerojatno tanko kućište za sklopivi uređaj, super zanimljiva kamera.

Na stražnjoj su strani ugrađena tri senzora: od 50 MP s većim senzorom i otvorom blende od f/1,9 za poboljšane performanse detekcije svjetla, širokokutna kamera od 50 MP i telefoto kamera s objektivom od 20 MP. Glavni senzor prima više svjetla, što rezultira fotografijama veće oštrine, bolje ekspozicije i šireg dinamičkog raspona.

Novi model uključuje zanimljive tehnologije koje pružaju bolji rezultat nakon okidanja fotografije. AI Motion Sensing Capture uključuje se u AI mrežu obučenu s više od 270.000 fotografija omogućujući kameri da s velikom preciznošću prepozna različite scenarije - od akcijskih snimaka sportskih događaja do dragocjenih trenutaka, osiguravajući oštre fotografije.

 HONOR Magic V2.jpg Izvor: Honor

Honor je poboljšao i svoju inteligentnu tehnologiju AI Recognition za bolju identifikaciju slike koji sada može odabrati najbolju od svih fotografija snimljenih u ukupnom broju od 1,5 sekundi prije i nakon snimanja.

Millisecond Falcon Capture nova je značajka uz koju kamera pametnog telefona brzinu obrade postavlja na potpuno novu razinu. U usporedbi s prethodnom generacijom brzina pokretanja, brzina fokusa, hvatanje trenutka bez zastoja i brzina fotografiranja u Honor Magic V2 drastično su se povećali.

Ističe se izvanredan Millisecond Falcon Capture što uređaju daje iznimnu brzinu snimanja, ali i povećava i jasnoću slike. Koristeći revolucionarne mogućnosti super lagane titanijske šarke (Super light Titanium Hindge) Honor Magic V2 pokreće revoluciju u umjetnosti fotografije.

 HONOR Magic V2_2.jpg Izvor: Honor

Sa svojom naprednom zero-gear strukturom ovaj vrhunski uređaj uvodi izvanrednu značajku lebdenja omogućujući korisnicima da bez napora snime remek-djela, bez oslanjanja na pomoć drugih, dok uživaju u slobodi rada bez ruku.

Kako bi se postigla preciznost boja AI algoritam je nadograđen i poboljšanom metodom kalibracije boja pružajući prilagođena rješenja temeljena na složenosti različitih scena. S tehnologijom Super AI RAW 2.0 Honor Magic V2 zadržava najautentičniju boju podižući korisničko iskustvo na nove visine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI