EPIC WORLDS: Film snimljen s pametnim telefonom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

EPIC WORLDS: Film snimljen s pametnim telefonom

Autor Krunoslav Ćosić

Kamere telefona Galaxy S23 Ultra koristile su se za snimanje u svim uvjetima

 Epic-Worlds_Emma_dl2.jpg Izvor: Samsung

Samsung i Galaxy tim su u suradnji s glumicom Emmom Myers snimili film „Epic Worlds“. Radi se o jedinstvenom kinematografskom projektu snimljenom u potpunosti pametnim telefonom Samsung Galaxy S23 Ultra.

Kroz film je ujedinjeno nekoliko različitih filmskih žanrova čime se redefinirala mogućnost stvaranja mobilnog sadržaja. Film „Epic Worlds“ se gotovo u potpunosti sastoji od sadržaja kojem su pridonijeli korisnici i kao takav dokaz je snažne i otvorene suradnje.

Središnji dio ovog novog pristupa pripovijedanju je kratki središnji film s Emmom Myers (poznatom po ulozi u Netflixovoj „Wednesday“) u glavnoj ulozi koja putuje kroz žanrove noira, znanstvene fantastike, vesterna, fantazije i akcijskog trilera.

Glavni kratki film s Emmom Myers u glavnoj ulozi možete pogledati na YouTubeu:

Galaxy S23 Ultra: 'Epic Worlds' feat. Emma Myers | Samsung
Izvor: Youtube

Iako Myers igra protagonista junak djela je ipak Nightography Galaxy S23 Ultra. S neusporedivom sposobnošću snimanja scena pri slabom osvjetljenju Nightography omogućuje doista filmsku jasnoću i detalje.

Štoviše, ovaj središnji narativ nadahnuo je i dodatni sadržaj. Diljem svijeta, lokalni influenceri iz tima Galaxy snimili su vlastite scene pametnim telefonom Galaxy S23 Ultra koje su uklopljene zajedno sa središnjim narativom kako bi stvorili spektakl „Epic World“.

„Iznimno sam uzbuđena što me Samsung pozvao da budem dio Galaxy tima. Korištenje pametnog telefona za stvaranje tako nevjerojatnog kratkog filma bilo je zaista izvanredno i potpuno sam uživala u rezultatima i cijelom procesu“, rekla je Myers i dodala:

„Privlače me jedinstveni projekti pa mi je rad s tvrtkom Samsung pružio priliku da više koristim svoju kreativnost i potaknem druge da isto to učine stvarajući vlastite kratke filmove. Jedva čekam da svi vide završnu kompilaciju „Epic Worlds“ jer je to suradnja na potpuno novoj razini.“

 Epic-Worlds_Emma_dl1.jpg Izvor: Samsung

Izjavu je dao i Zee Ntuli, redatelj glavnog kratkog filma projekta „Epic Worlds“: „Ovo me zaista oduševilo. Impresioniran sam onime što ovaj Galaxy uređaj može postići, a ono što me stvarno oduševilo je kako se pametni telefon ponaša u uvjetima slabog osvjetljenja. Nightography je zaista izvanredna značajka.“

Ovaj projekt slijedi prethodne uspješne kampanje poput „Filmed #withGalaxy“, u kojima se Samsung udružio s poznatim filmskim redateljima kako bi demonstrirao moć Galaxya u stvaranju kinematografskog sadržaja.

„Epic Worlds“ nastavlja to nasljeđe i pokazuje da kreiranje odličnog sadržaja nadilazi snagu i kvalitetu slike te ujedinjuje kreativnost, zajednicu i duh suradnje, što Galaxy svakako potiče. „Epic Worlds“ predstavlja poziv za kreatore sadržaja da iskoriste snagu Galaxy uređaja i ožive svoje najmaštovitije ideje. Uz Galaxy, stvaranje profesionalnog sadržaja dostupno je svima i na svakom mjestu.

Završnu verziju „Epic Worlds“ možete pogledati ovdje.

 Epic-Worlds_Emma_dl3.jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI