SAMSUNG GALAXY Z FLIP5: Uvršten je na listu najboljih inovacija za 2023. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG GALAXY Z FLIP5: Uvršten je na listu najboljih inovacija za 2023.

Autor Krunoslav Ćosić

Treću godinu za redom Galaxy serija dobiva ovo prestižno priznanje

 Samsung Galaxy Z Flip5 (2).jpg Izvor: Samsung

Globalni medijski brend TIME je na svoju listu najboljih inovacija za 2023., a koje čine svijet boljim, pametnijim i zabavnijim, uvrstio Samsung Galaxy Z Flip5. Samsung treću godinu zaredom dobiva ovo prestižno priznanje, što je ujedno i dokaz predanosti tvrtke Samsung inovacijama.

Kako bi složili popis za 2023. TIME je zatražio nominacije svojih urednika i dopisnika širom svijeta, ocjenjujući svakog kandidata na temelju ključnih čimbenika, uključujući originalnost, učinkovitost, ambicioznost i utjecaj.

Kultni Galaxy Z Flip5 ima novi izgled i optimizirani dizajn, čineći ga uređajem koji stane u svaki džep, a savršen je za samoizražavanje bez utjecaja na funkcionalnost. Unaprijeđene značajke omogućavaju jedinstvena iskustva koja oblikuju svakodnevni život, poput novog Flex Window vanjskog zaslona koji pomaže korisnicima da se brzo usredotoče na one najvažnije obavijesti i nudi beskrajne mogućnosti personalizacije.

 Samsung Galaxy Z Flip5 (1).jpg Izvor: Samsung

Postavljajući novi standard te stvarajući revoluciju u industriji i načinima na koje ljudi komuniciraju sa svojim uređajima, Galaxy Z Flip5 prirodno se uklapa kao izum koji mijenja način na koji živimo, radimo, zabavljamo se i razmišljamo o novim mogućnostima.

Postoji li savršeniji dar ove blagdanske sezone od jednog od najboljih izbora godine? Prijatelji i obitelj će sigurno biti oduševljeni!

 Samsung Galaxy Z Flip5 (4).jpg Izvor: Samsung

 Samsung Galaxy Z Flip5 (3).jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI