5G SVIMA: Telemach predstavio svoj 5G pametni telefon | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

5G SVIMA: Telemach predstavio svoj 5G pametni telefon

Autor Krunoslav Ćosić

Uz što veće brzine prijenosa podataka korisnicima su bitni i gigabajti

 Telemach 5G-telefon_1200x628.jpg Izvor: Telemach Hrvatska

Kombinacija 5G mreže i veće količine gigabajta jamac su naprednih servisa. Uz tarife, potreban je i 5G pametni telefon koji bi trebao biti i cjenovno pristupačan, ali i kvalitetan. Ipak, mnogima je bitna i servisna podrška, u slučaju da nešto pođe po zlu.

Telemach 5G telefon je Android uređaj koji je nastao u suradnji sa ZTE-om, a korisnici će imati 36 mjeseci jamstva nakon kupnje. Mobitel ima IPS zaslon veličine 6,52 i HD+ rezoluciju od 720 x 1600 piksela te dvostruku 50 + 2 MP digitalnu kameru s LED bljeskalicom. Na prednjoj se strani nalazi 5 MP selfie kamera koja omogućuje kvalitetne fotografije i video zapise, najavljuju iz Telemacha.

 Telemach 5G telefon.jpg Izvor: Telemach Hrvatska

Smartphone ima 128 GB memorije, bateriju od 5000 mAh, a može se kombinirati uz tarifne modele. Odlučite li se za ugovornu obavezu na 24 mjeseca i paket Unlimited Telemach 5G telefon koštat će samo jedan euro.

Neovisno o postojanju ugovorne obveze korisnicima Start paketa, koji trenutačno imaju 6 GB mjesečnog prometa, Telemach je iznos udvostručio na 12 GB. Korisnici koji imaju Top paket umjesto dosadašnjih 40 GB imat će 60 GB podatkovnog prometa. Riječ je o trajnoj pogodnosti za sve nove i postojeće korisnike, pri čemu cijena paketa ostaje nepromijenjena.

Svi postojeći i novi pretplatnici ovo povećanje već mogu osjetiti jer se automatski počelo primjenjivati od 20. rujna 2023. O novostima možete saznati i iz izjave Adriana Ježine, predsjednika Uprave Telemacha Hrvatska:

"S namjerom da vrhunsko iskustvo naše brze 5G mreže učinimo dostupnim što većem broju korisnika u Telemachu smo pripremili jedinstvenu ponudu koja svim našim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, omogućuje bezbrižno surfanje super brzom 5G mrežom. Naše mobilne pakete smo, bez promjene cijena, značajno obogatili dodatnim gigabajtima te smo osigurali 5G telefon visoke kvalitete po vrlo prihvatljivoj cijeni. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj ponudi naša ulaganja u 5G infrastrukturu sada dobivaju pravi smisao jer tehnologiju stavljamo u punu funkciju i na raspolaganje našim korisnicima. Time potvrđujemo našu predanost u pružanju najbolje vrijednost za novac i osiguravanju vrhunskog korisničkog iskustva“.

 Adrian Jezina.jpg
Adrian Ježina, Telemach
Izvor: Žiga Intihar/Žiga Intihar

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI