AERODRUMS 2: Sviranje preko virtualnih bubnjeva | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AERODRUMS 2: Sviranje preko virtualnih bubnjeva

Autor Igor Martić

Uz ove bubnjeve buka nikome više neće smetati

 Aerodrums 2 (3).jpg Izvor: Aerodrums / Ferrari / Profimedia

Glazbenik svira bez pravog instrumenta? Da, postoje virtualni bubnjevi, a novi virtualni set bubnjeva omogućuje ljudima da sviraju i vježbaju bez ometanja ikoga u blizini. Komplet se može koristiti za nastupe uživo tako da se spoji na zvučnik.

Aerodrums 2 sastoji se od modula kamere, markera za stopala i posebnog seta palica za bubanj. Sustav vizualno prati pokrete korisnikovih stopala i seta specifičnih palica koristeći reflektirajuće markere na sve četiri mete.

 Aerodrums 2 (1).jpg Izvor: Aerodrums / Ferrari / Profimedia

Korisnik pri tome oponaša pokrete sviranja pravih bubnjeva dok softver prevodi njihove udarce u zvukove koji bi se pojavili kad bi se s palicama zaista udaralo, uključujući bas bubanj i činele. Ti se zvukovi mogu reproducirati kroz zvučnike kako bi ih svi čuli ili se mogu prenijeti u slušalice korisnika. Također se mogu spremiti kao MIDI datoteke za korištenje u glazbenim projektima.

Aerodrums 2 uključuje svu elektroniku i obradu u kompaktni modul kamere, koji je postavljen na priloženo postolje i uključen u zidnu utičnicu.

 Aerodrums 2 (4).jpg Izvor: Aerodrums / Ferrari / Profimedia

 Aerodrums 2 (2).jpg Izvor: Aerodrums / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI