MUSICLM: Tekstualne opise može pretvoriti u glazbu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MUSICLM: Tekstualne opise može pretvoriti u glazbu

Autor Igor Martić

Uz pomoć umjetne inteligencije pretvorite svoje ideje u glazbu

 MusicLM (2).jpg Izvor: Google

U siječnju je Google najavio MusicLM, novi eksperimentalni AI alat koji vaše tekstualne opise može pretvoriti u glazbu. Od sada se možete prijaviti i isprobati ga u AI Test Kitchenu na webu, Androidu ili iOS-u.

Samo upišite upit kao što je "duhovit jazz za večeru" i MusicLM će za vas stvoriti dvije verzije pjesme. Možete slušati obje i dati lajk pjesmi koja vam se više sviđa, što će pomoći u poboljšanju modela.

 MusicLM (1).jpg Izvor: Google

 MusicLM (3).jpg Izvor: Google

Google radi s glazbenicima na prikupljanju ranih povratnih informacija vezanih uz MusicLM te vjeruju da se odgovorna inovacija ne događa sama po sebi. Radili su s glazbenicima poput Dana Deacona i organizirali su radionice kako bi vidjeli kako ova tehnologija može osnažiti kreativni proces.

Pogledajte iza kulise zvučnog umjetnika, umjetnika Google Arts & Culture in Residence i Googleove istraživače koji istražuju mogućnosti MusicLM-a.

Music LM Artist radionica s AI Test Kitchen i Google Arts & Culture Lab
Izvor: Youtube

Bilo da ste profesionalni glazbenik ili tek počinjete MusicLM je eksperimentalni alat koji vam može pomoći da izrazite svoju kreativnost. Prijavite se za testiranje MusicLM-a. AI Test Kitchen je mjesto gdje ljudi mogu doživjeti i dati povratne informacije o nekim od Googleovih najnovijih AI tehnologija.

 AI Test Kitchen.jpg Izvor: aitestkitchen.withgoogle.com