MEHANIČKA TIPKOVNICA: Vraća računalima osjećaj pisaćeg stroja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MEHANIČKA TIPKOVNICA: Vraća računalima osjećaj pisaćeg stroja

Autor Igor Martić

Tipke su izrađeni od anodiziranog aluminija za zrakoplove

 The Fineday tipkovnica (5).jpg Izvor: Fineday / Ferrari / Profimedia

Nova tipkovnica za računala vraća osjećaj staromodnog pisaćeg stroja. The Fineday radi sa stolnim i prijenosnim računalima, tabletima i telefonima uz zanimljiv klik-klak zvuk tipki.

Potpuno aluminijski uređaj može se bežično upariti putem Bluetootha 5.0 s Windows ili Mac računalom ili s iOS ili Android uređajima. Mobilni uređaji mogu se staviti u utor na tipkovnici, gdje bi inače papir išao na pisaćem stroju.

Tipkovnica također može biti ožičena, ako korisnici ne žele koristiti bežični način. Glavno kućište i tipke izrađeni su od anodiziranog aluminija za zrakoplove s ugraviranim znakovima. Svaka tipka je osvijetljena LED diodom.

 The Fineday tipkovnica (3).jpg Izvor: Fineday / Ferrari / Profimedia

Postoje lijevi i desni gumbi koji kopiraju valjke pravog pisaćeg stroja. No koriste se podešavanje svjetline i glasnoće LED-a na uparenom uređaju. Poluga služi kao sekundarna tipka za ulaz/povratak.

The Fineday dolazi u tri boje - crnoj, tamnoplavoj ili tamnozelenoj. Planirana maloprodajna cijena je 1100 USD / 1025 €, ali postoji popust od 40 posto za prednarudžbe s web stranice tvrtke i Kickstartera.

 The Fineday tipkovnica (1).jpg Izvor: Fineday / Ferrari / Profimedia

 The Fineday tipkovnica (2).jpg Izvor: Fineday / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI