ZENBOOK S 13 OLED: Ovo je najtanji 13,3-inčni laptop na svijetu s OLED ekranom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZENBOOK S 13 OLED: Ovo je najtanji 13,3-inčni laptop na svijetu s OLED ekranom

Autor Krunoslav Ćosić

Ekološki najprihvatljiviji Zenbook do sada ima masu od samo jednog kilograma

 Asus Zenbook S 13 OLED_UX5304_Basalt Gray_2.jpg Izvor: Asus

Asus je predstavio Zenbook S 13 OLED (UX5304), prijenosno računalo debljine samo jedan centimetar, ali bez kompromisa kada su performanse, trajanje baterije i konektori u pitanju. Korištenjem recikliranih materijala u izradi, kako samog proizvoda tako i ambalaže, postignuta je i ekološka prihvatljivost, što će cijeniti pobornici održivosti.

Papirnati umeci za pakiranje također se mogu lako transformirati u korisne stalke za prijenosna računala. Poklopci tipki i zvučnici sadrže plastiku recikliranu nakon upotrebe (PCR), a zvučnici koriste plastiku vezanu za oceane.

Po prvi put je upotrijebljen poseban proizvodni proces za izradu ekskluzivnog ASUS-ovog plazma keramičkog aluminijskog materijala za poklopac. Ovaj proces koristi čistu vodu i električnu energiju i nisu potrebni nikakvi organski spojevi, jake kiseline ili teški metali.

 Asus Zenbook S 13 OLED_UX5304_2.jpg Izvor: Asus

Duži životni vijek prijenosnog računala također smanjuje dugotrajni otpad pa je Zenbook 13 S OLED strogo testiran najnovijim MIL-STD-810H američkim vojnim standardom izdržljivosti, s do 12 metoda ispitivanja i uz 26 pojedinačnih testova. Provedeni su najstroži testovi na svijetu kako bi se ispitala izdržljivost ovog laptopa.

Zenbook S 13 OLED premašuje ENERGY STAR energetski standard učinkovitosti za 43% kako bi se smanjila potrošnja električne energije. Sveobuhvatni cilj inicijativa za održivost ovog uređaja je postizanje ugljične neutralnosti.

Kućište napravljeno od dodatno ojačanog aluminija otporno je na habanje te se može u potpunosti reciklirati. Mala debljina nije bila prepreka da se UX5304 opremi s 2 Thunderbolt 4 Type-C konektora kao i HDMI i USB Type-A konektorima pune veličine.

ASUS Lumina OLED ekran

Ugrađeni ASUS Lumina OLED ekran omjera 16:10, uz 2,8K rezoluciju, pruža živopisnu sliku i ima izuzetno precizan prikaz boja. ASUS Lumina OLED zasloni standardiziraju visoko izrađena vizualna rješenja oko najboljeg OLED iskustva. Naziv također naglašava jedinstvene prednosti i vrhunsko vizualno iskustvo koje nadilazi tradicionalne OLED zaslone.

 Asus Zenbook S 13 OLED_UX5304_Basalt Gray_1.jpg Izvor: Asus

ASUS Lumina OLED zasloni imaju ekskluzivne ASUS tehnologije kao što su ASUS Splendid i ASUS OLED Care kao i nove značajke kao što su Delta E &1, ušteda energije i zaštita panela. Integrirajući ove elemente ASUS je stvorio visoko razrađeno rješenje koje predstavlja vrhunac OLED tehnologije.

Zadivljujući ASUS Lumina OLED zaslon na najnovijem modelu Zenbook S 13 OLED donosi jasnije, svjetlije i živopisnije boje. Osim što nudi Dolby Vision certifikat zaslon također ima certifikat DisplayHDR True Black 500 za briljantnu bijelu i najdublju crnu te nosi oznaku Pantone Validated za vjernost boja, prema industrijskim standardima.

 Asus Zenbook S 13 OLED_UX5304_Basalt Gray_3.jpg Izvor: Asus

32 GB radne memorije i 1 TB SSD

Tražite li moćan laptop privući će vas konfiguracija s Intel Core i7 procesorom 13. generacije, 32 GB RAM-a i 1 TB SSD, što jamči odlične performanse. Mala potrošnja i velika 63 Wh baterija osiguravaju iznenađujuće dobru autonomiju i slobodu u radu. Baterija će u Zenbook S 13 OLED laptopu omogućiti do 14 sati gledanja filmova.

ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 će na hrvatskom tržištu biti dostupan u sljedećim danima, a očekivana cijena je 1699 eura.

 Asus Zenbook S 13 OLED_UX5304_3.jpg Izvor: Asus

 Asus Zenbook S 13 OLED_UX5304_1.jpg Izvor: Asus

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI