DELL TECHNOLOGIES SUMMIT Inovacije i novi uređaji | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DELL TECHNOLOGIES SUMMIT Inovacije i novi uređaji

Autor Krunoslav Ćosić

Edge je sljedeće veliko tehnološko poglavlje: nalazi se svuda oko nas

 Novi portfelj_Dell Izvor: Dell Technologies

Dell Technologies je na virtualnom događaju "Dell Technologies Summit" predstavio satelitske čvorove, Dell Technologies verificirani dizajn za proizvodnju edge rješenja pomoću Litmus sustava, Dell EMC Edge Gateway, Dell EMC platformu za streaming podataka te nova Dell Latitude 5430 Rugged i Latitude 7330 Rugged Extreme prijenosna računala prijenosna računala za korištenje u zahtjevnim uvjetima rada.

Najnovije edge inovacije kao i novi uređaje unutar PC portfelja namijenjeni su za pojednostavljenje implementacije kao i stvaranje veće vrijednosti od prikupljenih i procesuiranih podataka izvan tradicionalnih podatkovnih centara te javnog clouda, što uključuje velike sustave i udaljene lokacije pa sve do lokacija u maloprodaji te proizvodnih pogona.

"Edge je sljedeće veliko tehnološko poglavlje: nalazi se svuda oko nas, a koristi se bilo gdje od maloprodaje pa sve do proizvodnje, stvaranju pametnih gradova, kao i u bolnicama", izjavio je Michael Dell, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Dell Technologies.

IDC predviđa da će 50% nove IT infrastrukture biti implementirano na edge lokacijama do 2023. godine. Dell čini velik udio tržišta u ovom segmentu čime oblikuje razvoj edge tehnologija, gdje čak 69% kompanija prema Fortune 100 listi već koristi rješenja tvrtke Dell.

Dell EMC VxRail satelitski čvorovi omogućavaju primjenu VxRail operativnog modela i efikasnosti na edge lokacijama te od sada vertikalni sustavi poput maloprodaje, proizvodnje te poslovanja na daljinu mogu početi koristiti VxRail tehnologiju za manju cijenu.

 Dell EMC Edge Gateway
Dell EMC Edge Gateway
Izvor: Dell Technologies

Dell Technologies verificirani dizajn za proizvodnju Edge rješenja pomoću Litmusa za proizvodnju edge rješenja koristi se bez potrebe dodatnog programiranja. Time proizvođači mogu donijeti brze odluke za popravak, poboljšati proces proizvodnje te uštedjeti na troškovima pomoću analize podataka i centraliziranog sustava menadžmenta kojeg pokreće Litmus Industiral IoT edfe platforma.

S podrškom za 5G novopredstavljeni Dell EMC Edge Gateway služi za sigurno povezivanje višestrukih edge uređaja unutar OT i IT okruženja uz pomoć kvalitetnog uvida u sustav. Prenostu mu je što ne koristi ventilaciju tako da može izdržati industrijske uvjete rada na temperaturi između -15 i 60 °C.

 Dell Latitude 5430
Dell Latitude 5430
Izvor: Dell Technologies

Prijenosna računala Latitude 5430 Rugged i Latitude 7330 Rugged Extreme su dizajnirana za upotrebu u izazovnom okolišu dok u isto vrijeme pružaju najveću razinu povezivosti i performansi. Latitude 5430 Rugged je prijenosno računalo s podrškom za 5G mrežu te predstavlja trenutno najlakši, ali u isto vrijeme najjači model 14-inčnong srednje-robusnog računala na tržištu.


Drugi model Dell Latitude 7330 Rugged Extreme također donosi podršku za 5G za upotrebu u ekstremnim uvjetima kao najmanji 13-inčni potpuno-robusno prijenosno računalo na tržištu.

 Dell Latitude 7330 Izvor: Dell Technologies

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI