ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02: Moda, umjetnost i gaming | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02: Moda, umjetnost i gaming

Autor Krunoslav Ćosić

Ovaj svestrani uređaj može biti i tablet i laptop

 ROG Flow Z13-ACRNM RMT02_1.jpg Izvor: ROG

Republic of Gamers (ROG) je u suradnji s Acronym predstavio ROG Flow Z13-ACRNM RMT02, svestrani uređaj koji spaja vrhunske tehničke karakteristike, inovativan dizajn, modu, umjetnost i gaming. U posebno izrađenom kućištu s ojačanjima krije Intel Core i9-13900H i GeForce RTX 4070 Laptop GPU.

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 je drugi proizvod u kontinuiranoj suradnji tvrtke Acronym s Republic of Gamers. Robusni dizajn, uz specifikacije profesionalne razine i integrirani sustav nošenja namijenjen je za produktivnost i igranje te se može prilagoditi svakom scenariju, a bez napora rješava ozbiljne multitasking obaveze i omogućuje igranje.

Strojno izrađen aluminij stvara krutost. Genijalno dizajniran integrirani sustav nošenja koristi svestrani remen koji omogućuje uređaju da postane vlastiti transportni sustav i omogućuje korištenje u više načina. Gumeni držači omogućuju prianjanje u svakom položaju, a kutovi su ojačani kako bi zaštitili uređaj od slučajnih udaraca ili padova.

 ROG Flow Z13-ACRNM RMT02_2.jpg Izvor: ROG

Za dizajn su angažirani stručnjaci s jedinstvenim iskustvom u dizajnu, počevši od industrijskog dizajnera i konceptualnog umjetnika igranog filma Phila Saundersa, najpoznatijeg po dizajnu kultnog odijela Iron Man.

Saunders je zauzeo vizionarski pristup projektu jer je svoju karijeru proveo doslovno projektirajući svjetove budućnosti. Projekt je predvodio Rod Chong, kreativni direktor iz LA-a i dugogodišnji Hughov suradnik. Radeći zajedno s inženjerima i osobljem ROG-a Hughov tim ušao je u dugogodišnji proces dizajna i izrade prototipa koji je pogurao čak i značajnu stručnost ROG-a.

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 dio je ROG-ove serije Flow 2023 čiji je cilj ponuditi ultra-svestrano igranje s ultra-tankim uređajima koji se mogu prilagoditi svakom scenariju. Flow Z13 bio je savršena platforma za Acronym i ROG za proširenje suradnje na druge namjene koje zahtijevaju profesionalnu obradu i grafiku u višenamjenskom ručnom uređaju.

 ROG Flow Z13-ACRNM RMT02_5.jpg Izvor: ROG

Integrirani sustav nošenja i stabilizirani rukohvati pomažu u korištenju u pokretu, a integrirani stalak lako pretvara RMT02 u tradicionalno prijenosno računalo koje je savršeno za igranje, stvaranje ili gledanje sadržaja. Postolje se također može koristiti kada je stroj u portretnoj orijentaciji, što ga čini jedinim Z13 koji se može koristiti bez ruku iz oba kuta.

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 ima Intel Core i9-13900H procesor te grafiku NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop. Dodan je MUX Switch i NVIDIA Advanced Optimus na uređaj, zajedno s ukupnim toplinskim kapacitetom od 80 W.

 ROG Flow Z13-ACRNM RMT02_3.jpg Izvor: ROG

ROG Intelligent Cooling sustav ima komoru za paru s 50% pokrivenosti matične ploče. Ventilatori od tekućeg metala i lučnog protoka osiguravaju hlađenje okoline uz buku od 0 dB. Uređaj podržava XG Mobile i ima ROG Nebula zaslon omjera 16:10. Ostale značajke povezane sa zaslonom uključuju brzinu osvježavanja od 165 Hz, svjetlinu od 500 nita i 100% DCI-P3 zaslon osjetljiv na dodir s Corning Gorilla Glass DXC.

Uređaj je opremljen opcijama povezivanja Type-A, Type-C i microSD. Također dolazi s Thunderbolt 4 i Wi-Fi 6E. Ima potpuno CNC brušeno metalno kućište i podržava brzo punjenje od 130 W putem Type-C priključka.

Uređaj mase 1322 grama se transformira između vrhunskog tableta, moćnog, mobilnog stolnog računala za igranje i kreativne radne stanice u pokretu. Elementi dizajna ovise o tome kako se uređaj osjeća u ruci korisnika i kako potiču korištenje u novim scenarijima.

Ograničena serija će na hrvatskom tržištu biti dostupna od ponedjeljka 03. travnja 2023. po cijeni od 3.749 eura.

 ROG Flow Z13-ACRNM RMT02_6.jpg Izvor: ROG

 ROG Flow Z13-ACRNM RMT02_41.jpg Izvor: ROG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI