NADOGRADITE SVOJU JUTARNJU RUTINU: Simulator izlaska sunca | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NADOGRADITE SVOJU JUTARNJU RUTINU: Simulator izlaska sunca

Autor Krunoslav Ćosić

LED lampa pomaže pri buđenju i odlasku na spavanje

 Mina Sunrise (13).jpg Izvor: lexon-design

Mina Sunrise je 3-u-1 lampa s efektima izlaska i zalaska sunca, budilicom i višebojnim osvjetljenjem. Bilo da se radi o čitanju u krevetu, stvaranju umirujućeg osvjetljenog ambijenta prije odlaska na spavanje ili buđenju osvježenog ujutro Mina Sunrise je pravi uređaj za sve to učiniti sa stilom.

Uz pravi simulator izlaska sunca, 30 minuta prije postavljenog vremena buđenja, tamnoplavi tonovi postupno se mijenjaju u toplu bijelu kako bi blokirali melatonin i pomogli vam da prirodno ustanete, dobro raspoloženi i odmorni. Noću, kada je uključen način zalaska sunca, Mina Sunrise prebacuje se s narančastog na crveno svjetlo kako bi pomogla spavanju.

 Mina Sunrise (1).jpg Izvor: lexon-design

Sa svojim kompaktnim oblikom, aluminijskom bazom i visokokvalitetnim zaslonom Mina Sunrise dizajnirana je da nadopuni vaš noćni ormarić i da s njim bude lako komunicirati. Pritiskom na vrh svjetiljke uključit ćete/isključiti svjetlo, odabrati između 9 LED boja, prilagoditi svjetlinu ili zaustaviti alarm koji je u tijeku.

Budilica mase 235 grama dolazi s izborom zvukova - Mina Sunrise je opremljena s 5 unaprijed postavljenih melodija, uključujući prirodne zvukove koji će vas ugodnije probuditi.

 Mina Sunrise (17).jpg Izvor: lexon-design

Sve to prati elegantan dizajn, uz dimenzije 11 x 11 cm. Sa svojim kompaktnim oblikom i aluminijskom bazom Mina Sunrise je dizajnirana kako bi se savršeno uklopila u vaš interijer. Cijena za LED lampu Mina Sunrise je 79,90 eura, a dolazi u četiri boje: brončana, tamnocrvena, metalik siva i zlatna. Ugrađena baterija traje do četiri mjeseca, a za punjenje je potrebno pet sati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI