LAKŠA IMPLEMENTACIJA 5G MREŽA: U teško dostupnim telekomunikacijskim prostorima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LAKŠA IMPLEMENTACIJA 5G MREŽA: U teško dostupnim telekomunikacijskim prostorima

Autor Krunoslav Ćosić

Vertiv je predstavio novi kompaktni litij-ionski ispravljač

 Vertiv NetSure IPE R48-2000C2 (1).jpg Izvor: Vertiv

Vanjski ispravljač primjenjuje se kao dio telekomunikacijske infrastrukture u mobilnim mrežama gdje je idealan za primjenu u mrežnim edge aplikacijama kao što su 5G mini ćelija, RAN, distribuirane telekomunikacijske mreže te lokacije s visokom potrebom procesuiranja podataka poput sportskih arena, stadiona, sustava javnog prijevoza, trgovine te obrazovnih centara.

Novi Vertiv NetSure IPE ispravljač za vanjsku upotrebu će operatorima olakšati implementaciju 5G mreža te omogućiti povećanje kapaciteta na područjima gdje postoji veća potreba za procesuiranjem podataka.

 Vertiv NetSure IPE R48-2000C2 (1).jpg Izvor: Vertiv

Prednost im je što se mogu jednostavno postaviti, a dostupni su s rezervnom litij-ionskom baterijom te služe za minimalizaciju gubitka energije napajanja radija na vrhu tornjeva i krovova kao najčešćih vrsta takvih aplikacija.

Vertiv NetSure IPE R48-2000C2 sada je globalno dostupan na terenima gdje velika potrošnja mobilnih podataka u takvim okolinama može uzrokovati probleme s kapacitetom mreže kojima je kompleksno upravljati.

Tehnologija nove generacije NetSure IPE R48-2000C2 vanjskih ispravljača u mogućnosti je brzo i pouzdano napajati potrebne radio stanice kako bi se povećali kapaciteti te proširiti 5G mreže. U slučaju da infrastruktura zakaže, ovisno o opterećenju i kapacitetu baterije, lagane litij-ionske baterije koje ne zahtijevaju održavanje mogu održati mrežu u pogonu sat vremena ili više, s radom na višim temperaturama s bržim punjenjem od olovnih alternativa.

Vertiv NetSure IPE odlikuje se jednostavnom instalacijama, višestrukim mogućim pozicijama instalacije te malom veličinom ispravljača kojeg ne treba konfigurirati prije instalacije i pokretanja. Sam ispravljač može se napajati putem izmjenične ili istosmjerne struje, što krajnjem korisniku omogućava svestranost po pitanju korištenja vrste veze koja najbolje odgovara mjestu i mreži.

Ispravljač je nositelj IP65 certifikata za upotrebu u ekstremnijim vanjskim okruženjima, a može se opremiti i namjenskom pomoćnom litij-ionskom baterijom za brzo i jednostavno postavljanje u javnim prostorima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI