LATITUDE MODELI: Nova prijenosna računala Dell | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LATITUDE MODELI: Nova prijenosna računala Dell

Autor Krunoslav Ćosić

Novi komercijalni portfelj uređaja dolazi s unaprjeđenim dizajnom, značajkama i performansama

 Dell Latitude 9440_1.jpg Izvor: Dell Inc.

Dell je u okviru proširenja Latitude serije predstavio nova prijenosna računala Latitude 9440, Latitude 7340 i Latitude 7440 Ultralight. U svim proizvodima dostupna je i najnovija verzija softvera Dell Optimizera koja predstavlja proširenje inteligencije na cijeli ekosustav.

 Dell Optimizer_2.jpg
Dell Optimizer
Izvor: Dell Inc.; Laundry Matt., LLC

Novi portfelj Latitude serije, što se tiče dizajna, nadahnut je poznatom XPS serijom te je opremljen Intel Core procesorima 13. generacije te najnovijim Dell Optimizer softverom za prenošenje inteligentne personalizacije s prijenosnog računala na cijeli ekosustav.

Dell Latitude 9440 je najmanje komercijalno računalo od 14 inča na svijetu te je dizajnirano od strojno
obrađenog aluminija i grafitne boje za elegantan izgled. Donosi posebno osmišljen sustav hlađenja dizajna pomoću dva ventilatora na stražnjoj strani.

 Dell Latitude 9440.jpg
Dell Latitude 9440
Izvor: Dell Technologies

Upečatljiva nova tipkovnica sadrži šire tipke bez razmaka poznatih kao zero-lattice, povećani kut između tipki te zakrivljenost svake tipke za lakše korištenje. Polazeći od Concept Luna ideje održivih prijenosnih računala novi model karakterizira smanjena energetska potrošnja tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem do 75%.

Postignuto je povećanje trajanja baterije pomoć micro-LED tehnologije osvjetljenja tipkovnice. Prikaz je oštriji i impresivniji zahvaljujući 14-inčnom zaslonu u 13-inčnom kućištu s omjerom prikaza od 16:10 te InfinityEdge QHD+ tehnologijom prikaza.

Novi Dell Latitude 7000 modeli dolaze u različitim veličinama i oblicima s verzijama od 13 inča i 14 inča kao i s do sad neviđenim aluminijskim 16-inčnim verzijama. Novi modeli dolaze u omjeru rezolucije od 16:10 te uz istu micro-LED tipkovnicu koja također štedi energiju.

 Dell Latitude 7440.jpg
Dell Latitude 7440
Izvor: Dell Technologies

Zasloni su dizajnirani od magnezija što osigurava da su uređaji lagani, ali iznimno izdržljivi s glatkim i uglađenim osjećajem. Latitude 7000 modeli ujedno donose i kameru od 5 MP, kao i podršku za 5G mrežu.

Unaprjeđenja i nove značajke serije omogućuju korisnicima da rade učinkovito pomoću povećanog touchpada, kao i visokokvalitetnih gornjih i donjih zvučnika na računalu.

Dell Latitude 9440 bit će globalno dostupan u narednih nekoliko mjeseci dok su Latitude 7340/7440 Ultralight, 7340/7440/7640 i Latitude 5340/5440/5540 globalno dostupni od 23. ožujka 2023.

 Dell Optimizer.jpg Izvor: Dell Technologies

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI