ETRANET GRUPA I OTP BANKA: Sigurno korištenje usluga banke | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ETRANET GRUPA I OTP BANKA: Sigurno korištenje usluga banke

Autor Krunoslav Ćosić

Dvije tvrtke prve u Hrvatskoj u bankarskom poslovanju uvode pametne Android EFTPOS terminale

 Nexgo N86 (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Tvrtka ETRANET Grupa, hrvatski specijalist na području elektroničkih transakcija, svom dugogodišnjem partneru OTP banci isporučila je prve količine pametnih Android EFTPOS terminala. Svestrani i robusni prijenosni uređaj Nexgo N86 odlikuju veliki ekran osjetljiv na dodir, brzi ispis i dugo vrijeme autonomije te sve potrebne opcije povezivanja (LTE/WiFi/Bluetooth).

OTP banka je tako postala prva hrvatska banka koja u svoje poslovanje uvodi EFTPOS platne terminale pokretane Androidom koji klijentima banke, uz jednostavno i sigurno korištenje raznih ugovorenih usluga banke, olakšavaju integraciju poslovnih aplikacija na jednom uređaju.

NEXGO N86
Izvor: Youtube

Jednostavnim dodavanjem baze mogu se pretvoriti u fiksni uređaj s žičnim mrežnim povezivanjem, što banci olakšava zadovoljavanje potreba klijenata koji traže fleksibilnost korištenja u jednom uređaju.

Nexgo N86 krasi otpornost na prašinu i zapljuskivanje vodom po standardu IP54 te je otporan na pad s visine 1,5 metra. ATEX certificirani uređaji posebno su pogodni za korištenje u okruženjima gdje postoji mogućnost eksplozije ili zapaljenja plinova kao što su benzinske postaje te u kemijskoj i petrokemijskoj industriji općenito.

Klijenti banke na jednom uređaju pokretanom operativnim sustavom Android mogu lako integrirati vlastite postojeće poslovne aplikacije. Primjerice, kurirske službe mogu koristiti osnovnu funkcionalnost uređaja kao platnog terminala za naplatu isporuke pouzećem na terenu dok istovremeno vozači u aplikaciji kurirske službe upravljaju rutama, preusmjeravaju pošiljke, potvrđuju isporuku skeniranjem barkoda s paketa i slično.

 Nexgo N86 (2).jpg Izvor: Nexgo

 Nexgo N86 (1).jpg Izvor: Nexgo

Nadalje, ovi ATEX certificirani uređaji na benzinskim postajama mogu biti postavljeni na pojedinačnim crpkama gdje uz kartičnu naplatu prodanih naftnih derivata bez ulaska u prostor trgovine kupac na terminalima može kupiti i bonove za mobitele, platiti račune pomoću 2D barkoda i obaviti druge radnje za koju maloprodajni servis ima već postojeće Android aplikacije.

„Iznimno smo ponosni što je OTP banka ponovno prepoznala ETRANET Grupu kao pouzdanog partnera za platne terminale i elektroničke transakcije, koji može pripremiti i isporučiti velike količine EFTPOS terminala u kratkom roku, pritom poštujući sve sigurnosne standarde te pružiti uslugu održavanja istih na području cijele Hrvatske“, izjavio je Damir Lesničar, direktor ETRANET Grupe s 20-godišnjim iskustvom provjerenog partnera na području elektroničkih transakcija u 11 zemalja Europe.

 Damir Lesničar.jpg
Damir Lesničar, ETRANET Grupa
Izvor: Krunoslav Ćosić

Petar Markač, direktor Globalnog transakcijskog bankarstva u OTP banci, ističe kako „uvođenjem ovih suvremenih platnih terminala zasnovanih na operativnom sustavu Android OTP banka pruža najbolju osnovu za zadovoljavanje potreba svih naših klijenata, bez obzira na poslovno okruženje i mjesto korištenja. Iznimna fleksibilnost korištenja uređaja kao prijenosnog ili fiksnog terminala uz različite načine povezivanja omogućuje jednostavniju instalaciju i smanjuje ukupne troškove cijelog procesa. Najzad, ovakvi uređaji će klijentima banke pojednostavniti korištenje njihovih postojećih i budućih poslovnih Android aplikacija, a OTP banci omogućiti da u budućnosti u suradnji s partnerima lakše ponudi dodatne usluge“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI