WASHRIVA: Kompaktna perilica posuđa za male kuhinje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WASHRIVA: Kompaktna perilica posuđa za male kuhinje

Autor Igor Martić

Veliki kapacitet u kompaktnoj veličini štedi prostor u kuhinji

 Washariva (1).jpg Izvor: Kickstarter

Nemate vremena za opuštanje zbog prljavog posuđa u sudoperu? Imate stalne glavobolje i svađate se s ukućanima oko prljavog posuđa nakon jela? Ako ste umorni od svega toga možete čišćenje kuhinje učiniti lakšim uz Washrivu.

Umjesto da stojite kraj sudopera i zamorno perete tanjure, pribor za jelo i čaše možete se opustiti i provesti više vremena s obitelji i prijateljima. Čak i ako imate malu kuhinju ili ste podstanar u tuđem vlasništvu.

 Washariva (2).gif Izvor: Kickstarter

Washariva perilica posuđa ne zahtijeva kompliciranu montažu. Upravljačka ploča na dodir čini ovu perilicu posuđa vrlo jednostavnom za korištenje pa pranje posuđa nikada nije bilo lakše. Samo ju spojite na slavinu ili spremnik za dovod vode, zatim pritisnite tipku za pokretanje i vaše posuđe će biti čisto i kao novo.

Nema više ručnog pranja prljavog posuđa svaki dan. Stavite prljavo posuđe, voće, povrće ili čak bočice za bebe u svoju Washriva perilicu posuđa i uživajte u slobodnom vremenu. Možete koristiti tri načina rada perilice posuđa:

• normalni način rada: za svakodnevno pranje i sušenje (traje 60 minuta)
• brzi način rada: očistite posuđe brzo i bez stresa (traje 30 minuta)
• eko način rada: budite prijateljski nastrojeni prema okolišu, uz manju potrošnju vode i energije (traje 20 minuta)

 Washariva (2).jpg Izvor: Kickstarter

Pjenušavo stakleno posuđe više nije težak problem. Washriva perilica posuđa ima snažne, 360° visokotlačne, potpuno rotirajuće raspršivače, osiguravajući da sav vaš pribor bude besprijekoran i blistavo čist.

Čišćenje visokom temperaturom

Najvažnija stvar koju perilica posuđa može učiniti je očistiti vaše posuđe, a Washriva to radi s lakoćom. Čišćenje i dezinfekcija obavlja se vodom visoke temperature do 75ºC, što je savršeno za uklanjanje tvrdokornih mrlja sa staklenog posuđa, posuđa i nehrđajućeg čelika.

Washriva je savršene veličine za 2-4 osobe. Može oprati do 12-inčnih plitkih tanjura za večeru. Idealan je izbor za male kuće, apartmane, spavaonice, brodove, pa čak i kampere i kampere. Možete dodati i pribor za jelo.

 Washariva (1).gif Izvor: Kickstarter

Perilica posuđa ima opciju dezinfekcije UV & Ozonom te uklanja bakterije iz posuđa osiguravajući da su unutrašnjost perilice posuđa i posuđe uvijek higijenski. Od pranja do sušenja, potrebna vam je samo radna perilica posuđa Washriva koja će riješiti sve vaše probleme s pranjem posuđa. Uključuje ciklus sušenja vrućim zrakom koji brzo uklanja vodu i ostavlja vaše posuđe suhim i spremnim za upotrebu za nekoliko minuta.

U usporedbi s ručnim pranjem posuđa, Washriva može postići kristalno čiste rezultate uz iznimnu učinkovitost vode i energije, štedeći do 20 litara vode po pranju. Dimenzije su 250 x 530 x 474 mm, snaga 900 W, uz kapacitet spremnika za vodu od tri litre. Cijena perilice posuđa Washriva u Kickstarter kampanji je s 274 dolara snižena na 169 američkih dolara, ukoliko poduprete ovaj projekt. Prvi kupci dobit će ju u srpnju 2023. godine.

 Washariva (1).jpg Izvor: Kickstarter

 Washariva (3).gif Izvor: Kickstarter

 Washariva (4).gif Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI