ČAROLIJA: Prvi kućni elektronski aplikator za šminkanje obrva | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČAROLIJA: Prvi kućni elektronski aplikator za šminkanje obrva

Autor Krunoslav Ćosić

Tehnološke inovacije mogu biti i u službi ljepote

 L’Oréal Brow Magic (1).jpg Izvor: L'Oreal

Prototip iz L'Oréala pružit će nova, jednostavnija i praktičnija iskustva ljepote, a korisnicima pruža personalizirani izgled obrva u nekoliko sekundi.

L’Oréal Brow Magic je ručni, lagani elektronski aplikator za šminkanje obrva. Razvijen u partnerstvu tvrtke L’Oréal i tehnološke tvrtke Pinker poznate po privremenim tetovažama, Brow Magic koristi 2400 sićušnih mlaznica i tehnologiju ispisa s rezolucijom do 1200 kapi po inču (dpi) pružajući najprecizniji oblik obrva u nekoliko sekundi.

 L’Oréal Brow Magic (2).jpg Izvor: L'Oreal

Koristeći L'Oréal Modiface AR tehnologiju Brow Magic skenira lice korisnika i daje preporuke za mikroblading, mikrosjenčanje ili popunjavanje obrva. Nakon što korisnik skenira lice Modifaceom dovoljno je odabrati željeni oblik, debljinu i boju obrva te provjeriti pomoću proširene stvarnosti kako bi one izgledale na licu.

Nakon toga je dovoljno nanijeti primer, povući uređaj preko obrva, nanijeti završni premaz kako bi se izgled fiksirao i cijeli postupak je gotov. Očekuje se da će L’Oréal Brow Magic biti dostupan tijekom ove godine.

L'Oréal Brow Magic, prvi ispis obrva
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI