L'ORÉAL: Uređaj za šminkanje osoba s ograničenom pokretljivošću šaka i ruku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

L'ORÉAL: Uređaj za šminkanje osoba s ograničenom pokretljivošću šaka i ruku

Autor Krunoslav Ćosić

Ručni, ultra-precizni kompjutorizirani aplikator za jednostavnija i praktičnija iskustva ljepote

 L'Oréal HAPTA za sminkanje (2).jpg Izvor: L'Oréal

L'Oréal Grupa je predstavila prototip uređaja namijenjen osobama s ograničenom pokretljivošću šaka i ruku. Procjenjuje se da 50 milijuna ljudi diljem svijeta živi s ograničenim finim motoričkim sposobnostima.

Zbog toga neke svakodnevne radnje, poput nanošenja šminke, ljudima predstavljaju izazov. HAPTA je ručni, ultra-precizan pametni aplikator za šminkanje koji je razvijen u suradnji znanstvenika i inženjera tvrtke L’Oréal.

HAPTA, prvi ručni kompjuterizirani aplikator šminke na svijetu - L'Oréal
Izvor: Youtube

Inovativni aplikator omogućuje postojano nanošenje ruža za usne kod kuće. HAPTA koristi tehnologiju koju je izvorno stvorio Verily za stabilizaciju i izravnavanje pribora za jelo kako bi se osobama s ograničenom pokretljivošću šaka i ruku omogućilo da samostalno jedu.

Opremljen magnetnim dodatkom aplikator HAPTA omogućava jednostavnu i ergonomsku upotrebu uz rotaciju od 360 stupnjeva i 180 stupnjeva fleksije. Klik značajka omogućava korisniku intuitivno postavljanje uređaja u željeni položaj, fiksiranje u željeni položaj tijekom korištenja te omogućuje korisniku zaključavanje prilagođenih postavki za buduću upotrebu.

HAPTA dolazi s ugrađenom baterijom (tri sata do potpunog punjenja) i punjenjem uređaja što rezultira jednosatnom kontinuiranom upotrebom, dovoljno za otprilike 10+ aplikacija.

 L'Oréal HAPTA za sminkanje (1).jpg Izvor: L'Oréal

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI