OBILJEŽAVANJE KINESKE NOVE GODINE: Godina vodenog zeca na pametnim satovima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OBILJEŽAVANJE KINESKE NOVE GODINE: Godina vodenog zeca na pametnim satovima

Autor Krunoslav Ćosić

Zec je dio kineskog zodijaka, a novu kinesku godinu može se obilježiti na ekranu sata

 Huawei Godina Zeca (1).jpg Izvor: Huawei

Simbol vodenog zeca predstavlja najjači simbol sreće u kineskom zodijaku, a dočekan je uz veliko zadovoljstvo svih koji slave. Huawei je ovu posebnu prigodu proslavio izdavanjem nove kolekcije luksuznih pozadina pametnih satova na temu zeca, a možete ih isprobati na modelima Watch GT 3 Pro ili Watch GT 3 SE.

Elegantni dizajn zasigurno će razveseliti i zablistati na pametnim nosivim uređajima brojnih korisnika i dodati dašak sofisticiranosti svakom izgledu. Simbol zeca istaknut je na svakoj od pozadina sata uz jedinstveni uzorak koji dodaje teksturu i karakter cjelokupnom izgledu.

One koji uživaju u spoju umjetničkog senzibiliteta sa suvremenim dizajnom privući će ova elegantna kolekcija. Korisnici Huawei pametnih satova mogu birati između niza prilagođenih vizuala s temom zeca uključujući elegantni crni dizajn sa zlatnim detaljima koji će se sigurno istaknuti u svakoj kombinaciji te onaj s motivom nježnog noćnog neba koje je decentno osvijetljeno srebrnim zvijezdama.

 Huawei Godina Zeca (2).jpg Izvor: Huawei

Za više informacija o kolekciji pozadina sata s motivom zeca, otvorite Huawei Health App, potražite pojam zec (rabbit) i nabavite onu pozadinu sata koja najviše odgovara vašem stilu. Na Huawei Themes je dostupno 70.000 posebno dizajniranih lica satova.

Prodaja i potražnja za pametnim nosivim uređajima poput pametnih satova uvelike raste. Samo u Europi preuzimanja sučelja satova s Huawei Themes su porasla za 52% godišnje, što samo daje potvrdu da su pametni satovi prerasli funkciju sportskog pomagala i postali su dio svakodnevnog outfita koji želimo personalizirati svojem stilu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI