HUAWEI WATCH GT 3 PRO: Dostupan je u dvije veličine | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HUAWEI WATCH GT 3 PRO: Dostupan je u dvije veličine

Autor Krunoslav Ćosić

Donosi još više proširenih zdravstvenih i sportskih značajki

 Huawei Watch GT 3 Pro (2).jpg Izvor: Huawei

Huawei Watch GT 3 Pro serija donosi dvije podserije proizvoda s četiri potpuno nova modela u dvije veličine - Watch GT 3 Pro 46 mm titanium, Watch GT 3 Pro 46 mm fluoroelastomer, Watch GT 3 Pro 43 mm ceramic te Watch GT 3 Pro 43 mm leather.

 Huawei Watch GT 3 Pro.jpg Izvor: Huawei

Novi su satovi predstavljeni u Zagrebu, a već na prvi pogled obje verzije u svim modelima i veličinama pokazuju bogato sportsko nasljeđe dodatno naglašeno i kroz ime same serije dok se modeli međusobno dodatno razlikuju po materijalima izrade i narukvicama s kojima su opremljeni.

Novi dizajn sučelja na velikim zaslonima na oba modela (rezolucije su 466 x 466 i 454 x 454 piksela), poboljšana i snažna baterija s mogućnošću brzog punjenja te veliki broj inovativnih i korisnih funkcija glavne su karakteristike novih pametnih satova. Baterija traje do 7 odnosno 14 dana, ovisno o modelu.

 Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm titanium, Watch GT 3 Pro 46 mm fluoroelastomer.jpg
Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm titanium, Watch GT 3 Pro 46 mm fluoroelastomer
Izvor: Huawei

Serija napravljena od titana u oba dostupna modela pokazala se kao lagana, ali iznimno snažna varijanta koja donosi AMOLED zaslon zaštićen sa safirnim staklom, materijalom tvrdim poput dijamanta.

Visokotehnološka keramika na stražnjoj strani prolazi kroz više od 60 procesa u proizvodnji kako bi se od cirkonijevog keramičkog praha dobio finalni proizvod koji detektira i najmanje promjene tjelesne temperature.

Serija izražena od keramike je nešto manjih dimenzijama i targetira ženske kupce elegantnim dizajnom i bijelom bojom. Keramika visoke tehnologije nije samo lijepa već je i vrlo otporna na koroziju i toplinu dok je safirna leća vrlo otporna na ogrebotine i razbijanje.

U senzoru se također koristi safirno staklo keramičke stražnje ljuske za bolje prodiranje svjetlosti i precizno praćenje otkucaja srca. Satovi donose više od 100 opcija treninga uz moderne GPS funkcije, vodootpornost do 30 metara dubine i poduži popis impresivnih hardverskih i softverskih poboljšanja.

 Huawei Watch GT 3 Pro (4).jpg Izvor: Huawei

EKG aplikacija

S novim dizajnom korisničkog sučelja snažnom baterijom i brzim punjenjem ovi pametni satovi dižu ljestvicu i najnovijim funkcijama poput EKG analize i TruSeen 5.0+. EKG aplikacija sadrži modul EKG senzora visokih performansi i pruža mjerenje EKG-a u stvarnom vremenu, informacije o sinusnom ritmu, fibrilaciji atrija i još mnogo toga. Uređaj donosi i zdravstvenog asistenta – Healthy Living Shamrock.

Putem personaliziranih postavki korisnici mogu primati redovite podsjetnike o zdravstvenom stanju, dnevnom unosu vode, podsjetnike o lijekovima, notifikacije za optimizaciju sna ili za poboljšanje količine tjelovježbe i kretanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI