ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Srednje skupi 5G pametni telefoni | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Srednje skupi 5G pametni telefoni

Autor Krunoslav Ćosić

Globalne isporuke 5G pametnih telefona srednje klase (modeli po cijenama između 200 i 399 USD) porasle su 193%

 Redmi Note 10 5G Izvor: Beata Zawrzel/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako bi svi željeli prodavati skupe 5G pametne telefone, istovremeno korisnici čekaju povoljne cijenom 5G smartphoneove. Srednja klasa su telefoni u cjenovnom rangu od 200 do 399 USD odnosno od 1300 do 2600 kuna.

Istražujemo kako stoji tržište ovih telefona u odnosu na isto razdoblje u 2020. godini, u drugom tromjesečju, te tko drži najveće udjele u prodaji. Kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite saznati kako se uz pomoć uređaja za povećanje grudi, čija je cijena samo 24 dolara, mogu postići čvrste ženske grudi.

Najavljena je prava poslastica za ljubitelje GTA video igre; Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition će privući sve ljubitelje hitova iz Rockstara. Ako ste prešli na Viber, vjerojatno će vam nova opcija biti jako zanimljiva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI