Najavljen je Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Najavljen je Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Autor Smartlife

Objedinjeni su Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2 i Grand Theft Auto III

 Grand-Theft-Auto-The-Trilogy-The-Definitive-Edition Izvor: Rockstar

Rockstar kompanija je prve tri GTA igre objedinila u trilogiju neobično dugog naziva - Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Tako će nam odjednom stići trilogija koja sadrži originalni Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2 i Grand Theft Auto III.

Igra će prvo stići na PC i konzole nove generacije, a potom će se pojaviti i za mobilne uređaje, prije svega za iOS i Android. Igru ćemo moći igrati na Sony PlayStation 5, PlayStation 4, Microsoft Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch konzolama, a za PC će biti dostupan preko Rockstar Launchera.

 Grand-Theft-Auto-The-Trilogy-The-Definitive-Edition-2 Izvor: Rockstar

Nažalost, osim što se zna da će igra stići tijekom 2021. godine, nema preciznijeg datuma premijere.

The Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition je, kako Rockstar kaže, potpuno remasterizirana igra sastavljena od igara koje imaju unaprijeđenu grafiku, poboljšan gameplay, ali zadržavaju atmosferu svojih originala.

The Definitive Edition označava i kraj sve tri prve igre koje više neće biti dostupne online, ali ni izrađene dodatno za prodaju u fizičkom obliku - kutijama i na disku. I to nije sve - Rockstar je na kraju najavio dolazak novih igara! Koje li će to biti?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI