SEINXON: Najtanji tragač za predmetima i osobama | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SEINXON: Najtanji tragač za predmetima i osobama

Autor Krunoslav Ćosić

Baterija traje do šest mjeseci, a ne smeta mu niti prašina niti voda

 Seinxon (1).gif Izvor: Kickstarter

Izgubiti nešto je bolno iskustvo. Prosječna osoba u SAD-u izgubi 3000 predmeta svake godine. U 2021. Pixie podaci pokazuju da zamjena izgubljenih proizvoda košta više od 2,5 milijardi dolara. Više od dva puta tjedno, gotovo 1/4 Amerikanaca izgubi ključeve od kuće, novčanike, kućne ljubimce, telefone, naočale, slušalice, daljinski upravljač, kovčege ili dječje omiljene predmete.

Na tržištu su dostupni neki gadgeti za traženje predmeta koji mogu biti korisni. Međutim, oni ili nisu previše praktični ili su preteški. Također morate kupiti dodatke koje ćete nositi sa sobom — što je dodatni trošak.

Seinxon-NAJPAMETNIJI I NAJTANJI TRAŽILAC NA SVIJETU za pronalaženje onoga što tražite!
Izvor: Youtube

Vaše predmete možete zaštititi sa Seinxon tragačem uz koji ćete čak vidjeti i položaj svoje djece, starijih osoba, kućnih ljubimaca. Kada je vaš mobilni telefon povezan sa Seinxon karticom i izađe van dosega Bluetooth pretraživanja uređaja, obavijest će biti poslana na vrijeme.

Kada ste unutar pretražive udaljenosti Bluetootha možete kliknuti "Reproduciraj zvuk" putem aplikacije i uređaj će treptati uz LED i zvučni alarm. Možete ga pronaći slušajući gdje zvoni. Nadalje, proizvod će svijetliti pa ga možete pronaći u mračnoj sobi.

Kada je uređaj povezan s Android aplikacijom Seinxon samo dugo pritisnite tipku na Seinxon kartici za obrnuto pretraživanje vašeg telefona (trenutačno je dostupno samo za korisnike Androida). Stoga se ne morate brinuti da ćete izgubiti mobitel.

 Seinxon (5).gif Izvor: Kickstarter

Seinxon nudi vrlo zanimljivu funkciju. Kada ste unutar dometa Bluetootha možete otvoriti svoju "Seinxon aplikaciju" (na Androidu) i odabrati "Snimi fotografiju" te kliknuti za snimanje fotografije.

Seinxon | Recenzije Smart Item Findera
Izvor: Youtube

Olakšava i praćenje vaših Apple uređaja, čak i ako su izvan mreže. Možete biti u kontaktu s prijateljima i obitelji bilo kada i bilo gdje. Istovremeno, vaši su osobni podaci zaštićeni na svakom koraku. Koristite Apple Find My aplikaciju na Appleovom uređaju za izravnu upotrebu Seinxon proizvoda.

Seinxon-NAJPAMETNIJI I NAJTANJI TRAŽILAC NA SVIJETU za pronalaženje onoga što tražite!
Izvor: Youtube

Seinxon | Recenzije Smart Item Findera
Izvor: Youtube

 Seinxon (7).gif Izvor: Kickstarter

 Seinxon (8).gif Izvor: Kickstarter

 Seinxon (2).gif Izvor: Kickstarter

 Seinxon (3).gif Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI