CES 2023: Nova linija soundbarova | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CES 2023: Nova linija soundbarova

Autor Krunoslav Ćosić

LG će na sajmu u Las Vegasu predstaviti nove modele za 2023. godinu

 SC9_SmartFunction_SmartUp_04.jpg Izvor: LG

Novi modeli soundbarova SC9 i SE6 pružaju autentičniji zvuk koji zabavu kod kuće čini još imerzivnijom. Kad su upareni, LG-jev Soundbar i LG-jev televizor predstavljaju inovativne, nove značajke kao što je WOW Orchestra koji koristi svaki njihov audio kanal za stvaranje proširene zvučne scene s poboljšanom visinom, dubinom i snagom.

LG-jevi soundbarovi za 2023. godinu i LG-jevi televizori nude više sinergije za izvanredni višekanalni surround zvuk omogućujući slušateljima da uživaju u poboljšanoj kvaliteti Dolby Atmosa i IMAX-a koje pokreće DTS:X.

Intuitivno sučelje na Home Dashboard LG-jevog televizora pojednostavljuju upravljanje postavkama soundbara i primjenu odabranog načina zvuka na TV-u. Uz to, WOWCAST omogućava bežično povezivanje soundbarova iz linije za 2023. s LG-jevim televizorima te tako dnevna soba bez kabela postaje urednija dok istovremeno nema smanjenja kvalitete zvuka.

 SC9_ContentExperience_Movie_01.jpg Izvor: LG

Novi soundbarovi imaju sofisticirani dizajn te se besprijekorno uklapaju u svaki stil uređenja interijera. Novi nosač omogućuje korisnicima postavljanje LG Soundbara direktno ispod LG-jevog TV-a za vizualno skladan i ekskluzivan stil.

Nosač se pričvršćuje na stražnju stranu kompatibilnog LG-jevog TV-a i može se koristiti za montažu soundbara na zid ili postolje na visini i lokaciji koje korisnicima osiguravaju najbolje zvučno iskustvo. Adekvatan nosač omogućuje gledateljima iskustvo gledanja bez nereda koji stvaraju kabeli i bušenje zida.

Triple Sound Optimizer je prvi u svijetu trostruki zvučnik usmjeren prema gore. Novost je i tehnologija Triple Level Spatial Sound koja dodaje virtualni srednji sloj u skladu s analizom kanala koju izvodi 3D mehanizam temeljen na funkciji HRTF (Head Related Transfer Function).

 SC9_ContentExperience_Music_02.jpg Izvor: LG

Rezultat je nevjerojatno realističan zvuk s uvjerljivim osjećajem prostora koji slušatelje stavlja u središte uranjajućeg audio okruženja. Smart Up-mikser pretvara dvokanalni zvuk u nevjerojatno višekanalno okruženje.

Tehnologija automatskog podešavanja zvuka AI Room Calibration analizira okolnosti u prostoriji, a zatim primjenjuje te informacije na postavke soundbarova kako bi pružila veću preciznost u niskofrekventnom rasponu. Dijeljenjem frekvencije prednjeg kanala poboljšavaju se ukupna ravnoteža, jasnoća vokalnih izvedbi, filmski dijalozi i točnost zvučne slike.

 SC9_Smart-Function_Airoomcalibration_03.jpg Izvor: LG

LG SE6 soundbar ima kompaktan oblik koji je idealan za manje prostore i elegantan, uz moderan dizajn koji dobro pristaje uz gotovo svaki stil interijera. Najmanji u LG-jevoj liniji soundbarova ima četiri pasivna radijatora koji pomažu u pružanju izvrsnog zvuka sa snažnim basom te podržava Dolby Atmos za kinematografski zvuk koji sadržaj pretvara u realističan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI