LIVTAB CYBERONE: Višenamjenski stol za igranje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LIVTAB CYBERONE: Višenamjenski stol za igranje

Autor Ivan Vukić

Uz pametni radni sve-u-jednom stol može se sjediti ili stajati

 Livtab CyberOne (4).jpg Izvor: Kickstarter

Livtab CyberOne pruža ne samo udobno okruženje za igranje već ima postavku za cool izgled u mecha stilu. S istim Gundam nogama stola, dodacima za ovjes nalik na mehaniku, dvostrukim automatskim podiznim Bluetooth zvučnikom i sinkroniziranjem glazbe RGB LED osvjetljenjem, LIVTAB donosi pravo uzbuđenje.

Ima dvostruki motorni sustav i višestruke memorijske postavke koje omogućuju brzu prilagodbu i pružaju do 158 kilograma nosivosti za glatkije i stabilnije iskustvo. LIVTAB nije samo stol za igranje već i višenamjenska radna stanica.

 Livtab CyberOne (1).jpg Izvor: Kickstarter

Nakon dugotrajnog naprezanja vrata i leđa automatsko podešavanje visine iz Livtaba omogućuje vam da se prebacite iz sjedenja u stajanje jednim pritiskom na gumb ili putem inteligentne aplikacije. Uz mogućnost memoriranja do 10 različitih postavki visine, Livtab omogućuje da se lako vratite na željenu visinu. Opremljen je poboljšanom tehnologijom protiv udara u predmete na koje bi mogao naići te ima sustav za zaštitu djece jer može detektirati prepreke i automatski reagirati kako bi se zaustavio.

U usporedbi s većinom stojećih stolova na tržištu Livtab CyberOne ima snažan motor s dvostrukim pogonom koji omogućuje brzu prilagodbu s razinom buke nižom od 45 db kako bi se osigurao lagan i gladak prijelaz iz sjedećeg u stojeći položaj.

Stol dolazi sa Super Storage Systemom. S prostranom radnom površinom od 80 x 160 cm nudi obilje prostora za razne postavke monitora i prijenosnih računala kao i sve potrepštine za radni stol. Osim toga, ima praktične ladice na izvlačenje izrađene od ekološki prihvatljivog materijala, stražnju perforiranu ploču opremljenu s višestrukim kukicama.

 Livtab CyberOne (1).jpg Izvor: Kickstarter

Klizna šina služi za oslonac vašeg monitora dok promišljeno dizajniran ormarić za pohranu visi s lijeve strane i izrađen je od materijala koji štiti male predmete, pružajući besprijekorno integrirani prostor za pohranu svih potrepština vašeg kućnog ureda.

Nadalje, s inovativnim pametnim ugrađenim dizajnom podmetača CyberOne vam omogućuje da ohladite ili zagrijete svoje napitke putem aplikacije ili upravljačke ploče, ovisno o vašim potrebama.

 Livtab CyberOne (4).gif Izvor: Kickstarter

Zahvaljujući pametnim ugrađenim podiznim zvučnicima više ne morate rezervirati prostor za svoj audio sustav. S ukupnom izlaznom snagom od 2x 30 W dvostruki zvučnici mogu pumpati kristalno jasnu kvalitetu zvuka i čak stvoriti ambijentalno osvjetljenje tako da možete u potpunosti uroniti u zabavu dok igrate. Zvučnicima se lako upravlja putem aplikacije za pametni telefon i mogu se spustiti kada nisu potrebni, vraćajući vam čistu radnu površinu.

Šareno RGB LED osvjetljenje sinkronizira se s ritmom glazbe, pretvarajući cijelu vašu sobu u arenu za igranje. Ovaj inovativni dizajn nudi jedinstveno iskustvo za razliku od bilo kojeg drugog, možete se prebacivati na različite načine osvjetljenja pomoću aplikacije prilagođene korisniku.

 Livtab CyberOne (3).gif Izvor: Kickstarter

Odvojeni čvrsti nosač glavnog računala ima maksimalnu nosivost od 25 kg, uz značajku protiv sudara pružajući najvišu razinu zaštite za vaše glavno računalo. Stol koji se trenutno nudi na Kickstarteru i traži podršku kako bi postao finalni proizvod ima i bežično punjenje telefona.

To znači kako više nema kabela. Ugrađena zona punjenja Livtab CyberOne omogućuje vam jednostavno postavljanje telefona za brzo punjenje. Štoviše, jedinstveni dizajn omogućuje pretvaranje bežične podloge za punjenje u stalak za telefon za elektroničke uređaje i može se podesiti pod više kutova.

Riješite se nereda s kabelima i uživajte u radnoj površini bez muke. Opremljen ugrađenom Multi-power stanicom za punjenje, Livtab CyberOne postaje vaše najbolje rješenje za napajanje. S 8 priključaka uključujući 4 USB-A i 4 USB-C te 2 utičnice omogućuje vam punjenje sve vaše elektronike, računala ili prijenosnih računala i dodatne opreme.

 Livtab CyberOne (1).gif Izvor: Kickstarter

 Livtab CyberOne (2).gif Izvor: Kickstarter

 Livtab CyberOne (2).jpg Izvor: Kickstarter

 Livtab CyberOne (3).jpg Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI