OTVARAČ ZA BOCE: Ovakav niste vidjeli | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OTVARAČ ZA BOCE: Ovakav niste vidjeli

Autor Smartlife

Može li najobičniji otvarač za boce postati nešto sasvim neuobičajeno? Može!

 HeinekenThe Closer (3).jpg Izvor: Heineken

Tko bi rekao da će se jedan najobičniji otvarač - umjesto da nestane uslijed toliko inovacija koje otvaranje piva čine lakšim i bržim, vratiti u obliku koji nitko nije očekivao. The Closer je novi tip otvarača za boce koji je upravo to - otvarač - ali ne bilo kakav!

Kompanija Heineken je zbog svoje posebne kampanje, kroz koju nam želi skrenuti pozornost na sve češći problem prekovremenog rada, predstavila inovativan gadget koji se bežičnom konekcijom povezuje s laptopom ili drugim računalima, tabletom ili mobilnim telefonom odnosno nekim drugim uređajem koji koristimo dok radimo.

Onog trenutka kada otvaramo bocu Heineken piva The Closer “zatvara posao” odnosno stavlja sve te uređaje u mačin Sleep.

 HeinekenThe Closer (1).jpg Izvor: Heineken

Ideja za ovaj "izum" se pojavila kao simbol balansa između poslovnog i privatnog života. Kako prekomjerni rad ne bi postao nešto što se podrazumijeva vrijeme je da se svi trgnemo - velike korporacije, male kompanije, pojedinci i svi ostali jer - život nema reprizu!

Povezivanje The Closer otvarača počinje otvaranjem Heineken boce nakon čega je uređaj dostupan za Bluetooth uparivanje, a onda sve postaje automatski. The Closer i uređaj ostaju na vezi dok vi radite i onog trenutka kad se poželite opustiti uz omiljeno Heineken pivo otvarač će se pobrinuti da uživate isključivo u tome i opustite se i iskoristite trenutak jer će povezani uređaj odmah otići u način spavanja, a posao na kojem radite bit će sačuvan.

Heineken | The Closer
Izvor: Youtube

 HeinekenThe Closer (2).jpg Izvor: Heineken

 HeinekenThe Closer (4).png Izvor: Heineken

 HeinekenThe Closer (5).png Izvor: Heineken

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI