USKORO SLIJEDI PREDSTAVLJANJE Batmobile iz Hrvatske | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

USKORO SLIJEDI PREDSTAVLJANJE Batmobile iz Hrvatske

Autor Krunoslav Ćosić

CircuitMess Batmobile je pametni robotski automobil koji se može samostalno voziti koristeći AI i strojno učenje

 CircuitMess Batmobile (9) Izvor: CircuitMess

Umjetna inteligencija sve je češći pojam u našim životima – na poslu, u prometu, u medicini, na pametnim telefonima, u automobilima… AI ulazi i u jednu zanimljivu igračku koja dolazi iz hrvatskog startupa CircuitMess.

Odlučite li se podržati domaći startup i kupiti posebni Batmobile, nakon kupnje to ne zahtijeva nikakvo lemljenje. Čak se i najmlađi inženjeri (7+) mogu uhvatiti u koštac s ovim projektom. Najbolji dio je što su uključeni svi potrebni alati i nije vam potrebno nikakvo prethodno predznanje.

 CircuitMess Batmobile (3) Izvor: CircuitMess

 CircuitMess Batmobile (4) Izvor: CircuitMess

Igračka Batmobile koristi čipset s dvije jezgre, dolazi s daljinskim upravljačem kako biste mogli upravljati vozilom, a sami možete kodirati svoje vozilo za samostalno upravljanje.

CircuitMess Batmobile je dostupan po posebnoj cijeni od 89 USD, umjesto 159 USD, a njegovo predstavljanje slijedi 5. listopada 2021. na Kickstarteru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI