VIVO X80 LITE 5G: Izgleda drugačije od konkurencije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VIVO X80 LITE 5G: Izgleda drugačije od konkurencije

Autor Smartlife

Pametni telefon s posebnom pozadinom će vas oduševiti

 Vivo X80 Lite 5G (7).jpg Izvor: Marko Čavić

Kompanija vivo prodaje svoj flagship mobilni telefon vivo X80 Pro koji je ono najbolje što kompanija nudi kupcima, ali izvan klase telefona sa savitljivim ekranom, koji su svijet za sebe.

Novi vivo X80 Lite 5G označava povratak omiljene Lite serije telefona, ali ovog puta u nešto izmijenjenoj ponudi, ako tako smijemo napisati. Prije svega vivo X80 Lite je naslijedio najvažniju karakteristiku vivo V23 telefona - leđa koja mijenjaju boju!

Malo su žuta i zlatna, a kad se nađu pod sunčevom i UV svjetlošću već su modro-narančasta i daleko tamnija! Ova opcija mijenjanja boje postiže se posebnim načinom proizvodnje. Leđa vivo X80 Lite telefona izrađena su od posebnog Fluorite AG stakla koje je razvila samostalno vivo kompanija, a to staklo ekskluzivno je za Sunrise Gold verziju.

 Vivo X80 Lite 5G (4).jpg Izvor: Vivo

 Vivo X80 Lite 5G (5).jpg Izvor: Vivo

Kompanija vivo pažljivo gradi svoj brend, a novi je model namijenjen mlađoj populaciji koja će najviše koristiti kameru za slikanje i snimanje kao i aplikacije za dopisivanje i društvene mreže. Jaka baterija i brz punjač pobrinut će se da telefon bude non-stop napunjen.

Dizajn telefona je u skladu s trendovima – rubovi su ravni i oštri, uz istaknutu kameru kao i kućište tanko svega 7,78 milimetara i teško samo 177 grama.

Vivo X80 Lite 5G osigurava i snažne performanse i visoku efikasnost uz 5G povezivanje jer ima MediaTek Dimensity 900 čipset. Opremljen s 8 gigabajta radne memorije kao i softverski podržanim proširenim RAM-om od 8 GB, X80 Lite 5G omogućava korisnicima igranje zahtjevnih igara i istovremeno korištenje više aplikacija - do čak 27 odjednom bez zastoja!

Sa standardnom memorijom od 256 GB nudi dovoljno prostora za instaliranje omiljenih aplikacija, čuvanje dragocjenih uspomena i uživanje u zabavi na 6,44-inčnom FHD+ AMOLED ekranu. X80 Lite 5G također posjeduje brzu 44 W vivo FlashCharge tehnologiju koja bateriju kapaciteta 4.500mAh s 1% na 61% napuni za samo 30 minuta. Naravno, prodajni paket je bogat - tu je 44 W punjač kao i zaštita za ekran unaprijed zalijepljena i silikonska maska za sigurno korištenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI