LEGO-KOMPATIBILNA TIPKOVNICA: Što kažete na ovaj dizajn? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LEGO-KOMPATIBILNA TIPKOVNICA: Što kažete na ovaj dizajn?

Autor Ivan Vukić

Nova računalna tipkovnica oduševit će sve obožavatelje Lego kockica

 Pixel tipkovnica (1).jpg Izvor: MelGeek

Pixel nije podržan od strane Lega tako da se ne radi o poznatim Lego kockicama, ali je izrađen za ljude koji vole klasične igračke i uživaju u stvaranju finalnog izgleda. Obožavat će ovu igračku svi koji vole dati svoj pečat te napraviti svoj vlastiti dizajn. Kockice i minifigure koje dolaze u pakiranju se mogu koristiti za prilagođavanje.

Sve od okvira tipkovnice do svih tipki može se koristiti za lijepljenje kockica. Tipkovnica ima dvoslojnu kapicu za tipke, tipke dolaze s četiri klina ispod i odgovarajućom kapom za tipke na vrhu. Čak je i donja strana tipkovnice spremna za Lego kockice za izradu prilagođenog postolja, na primjer.

 Pixel tipkovnica (3).jpg Izvor: MelGeek

 Pixel tipkovnica (6).jpg Izvor: MelGeek

To znači da se i tipke mogu nadograđivati. Čak i USB kabel ima utikače na oba kraja i oba su prekrivena LEGO-kompatibilnim klinovima. Također se može bežično povezati s računalom, a ne samo žičano. Pixel bi trebao izaći krajem 2022. godine, ali se već sad (unaprijed) može naručiti za 199 dolara, na web stranici MelGeek.

MelGeek je skupina mladih inovatora koji stvaraju cijenom povoljnije mehaničke tipkovnice i korisne periferne uređaje za širu zajednicu. Misija im je stvoriti pristupačne proizvode, ali da su istovremeno najbolji od najboljih.

 Pixel tipkovnica (4).jpg Izvor: MelGeek

 Pixel tipkovnica (2).jpg Izvor: MelGeek

 Pixel tipkovnica (5).jpg Izvor: MelGeek

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI