HONOR: 'Razmislite o prošlosti i znat ćete budućnost' | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HONOR: 'Razmislite o prošlosti i znat ćete budućnost'

Autor Krunoslav Ćosić

Dvije velike prekretnice: osvajanje kineskog tržišta i vrlo važan ulazak na europsko tržište

 HONOR_70_1.jpg Izvor: Honor

Honor je neovisan brend od studenog 2020. Od tada su počeli graditi vlastiti put i budućnost, što najbolje opisuje poznata kineska poslovica 'Razmislite o prošlosti i znat ćete budućnost'. Honor nije predstavljao samo nove proizvode.

Iako globalno tržište doživljava značajnu recesiju Honor je u manje od dvije godinepostigao ono što nitko drugi nije mogao učiniti. U srpnju 2022. postao je prva tvrtka u Kini s 19,5% tržišnog udjela u drugom tromjesečju i s 13,1 milijun isporučenih mobilnih telefona (prema IDC-u). Ovo nije slučajnost.

Od početka Honor ništa nije prepuštao slučaju i pokazao je svoje namjere da stekne izgubljeni teren i oporavi se na globalnim tržištima. Misija tvrtke razvojem tehnologija koje rade s otvorenim ekosustavima je stvoriti veću vrijednost za potrošače i širu industriju. To je ujedno i osnova na kojoj je Honor započeo svoj neovisni put.

 Honor Intelligent Manufacturing Industrial Park.jpg Izvor: Honor

Na nedavno održanom sajmu IFA 2022 u Berlinu Honor je najavio svoje širenje na 16 - 20 ključnih tržišta diljem Europe, Bliskog istoka, Afrike, Azije Pacifika i Latinske Amerike. U zapadnoj Europi Honor će se usredotočiti na rast ključnih tržišta kao što su Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska, Finska s više od 18 mjeseci 13000+ zaposlenika na kojima 60% njih radi na istraživanju i razvoju u više od 100 zemalja i regija.

Sada Honor pokriva više od 200 operatera i prodajnih partnera i ima više od 30.000 trgovina i šaltera s više od 3000 servisnih centara, s 9 regionalnih pozivnih centara i 180 milijuna aktivnih korisnika širom svijeta.

 Honor Magic4 Pro Intelligent Manufacturing Industrial Park.jpg
Honor Magic4 Pro
Izvor: Honor

Uz predanost inovacijama i pružanju proizvoda visoke dodane vrijednosti svojim kupcima kao rezultat dolaze brojne nagrade koje je Honor osvojio i na MWC 2022 i na IFA 2022. Honor je dobio snažno industrijsko priznanje svojim prvim globalnim vodećim lansiranjem na MWC 2022. te je kući odnio 29 nagrada „Best of MWC“ uključujući 19 za Honor Magic4 seriju proizvoda. Dodjela Magic4 serije kao Best of MWC pokazuje da industrija i mediji prepoznaju novi flagship Honora kao ozbiljnog kandidata u premium prostoru.

Honor je prvi put od svoje neovisnosti nastupio na pozornici IFA konvencije i osvojio 35 nagrada. Pametni telefon Honor 70 osvojio je 21 nagradu u različitim kategorijama uključujući nagradu EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023. Veliki broj vodećih svjetskih tehnoloških medija ocijenio je Honor 70 kao Best of IFA. Honor Pad 8 osvojio je nagradu Best of IFA svjetski poznatog glazbeno-
zabavnog časopisa Billboard.

 HONOR 70 EISA.jpg Izvor: Honor

Na IFA sajmu predstavljen je MagicOS 7.0, novi OS dizajniran za pružanje besprijekornog iskustva na različitim platformama i uređajima. Temelji se na Androidu, kao i na PC i IoT operativnim sustavima, tako da se uređaji s različitim OS-om mogu povezati s MagicOS uređajima na razini sustava.

Uz nove promjene korisničkog sučelja, MagicOS 7.0 omogućava korisnicima upravljanje Honor prijenosnim računalom, pametnim telefonom i tabletom pomoću jedne tipkovnice i miša. Ovom funkcijom korisnici mogu neprimjetno povlačiti datoteke po uređajima kao i unositi tekst u pametni telefon ili tablet pomoću tipkovnice prijenosnog računala.

U partnerstvu s Microsoftom Honor donosi Phone Link međunarodnim korisnicima. Honor Magic4 Pro jedan je od prvih Honor modela pametnih telefona koji podržavaju Phone Link dok će Honor 70 također podržavati Phone Link nakon OTA ažuriranja.

 HONOR 70 2.jpg Izvor: Honor

Zajedno s Qualcommom su na temelju mobilne platforme Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 razvili dvojni-sigurnosni sustav (HTEE + QTEE) Honor Magic4 serije koji pruža poboljšane sigurnosne zahtjeve za ključne usluge diljem svijeta.

Svaki Honor pametni telefon podliježe strogim kontrolama kvalitete i prije lansiranja mora proći više od 400 testova i više od 20 globalnih standarda certificiranja. S više od 600 standarda kvalitete pokrivaju sve aspekte dizajna proizvoda, razvoja, materijala i proizvodnje.

Svaki mjesec prijave više od 300 novih patenata, a ističe se i Intelligent Manufacturing Industrial Park - prva tvornica koju sam financira, a izgrađena je za manje od 16 mjeseci. Ciljaju visoko te nakon svega postignutog očekuju dinamičan nastavak, a zašto ne i osvajanje globalnog vrha na globalnom tržištu pametnih telefona i IoT-a.

 Honor Intelligent Manufacturing Industrial Park (2).jpg
Honor Intelligent Manufacturing Industrial Park
Izvor: Honor

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI