Koliko u 2022. Honor ima prostora za rast? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Koliko u 2022. Honor ima prostora za rast?

Izvršni direktor Honora iznosi planove tvrtke u tekućoj godini

 Honor Magic4 Pro (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Može li Honor u 2022. ostvariti dvostruki rast? Kažu da mogu. Usredotočit će napore na isporuke novih inovacija i korisničkih iskustava potrošačima na ključnim globalnim tržištima. Sve se to događa izuzetno brzo, kroz samo nekoliko tromjesečja, nakon što su postali samostalni brend. Najprije su uspjeli u Kini, došli su do broja dva, a sada svoju ekspanziju nastavljaju i u 2022. godini.

 Honor Magic V (6).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

I dobro su počeli - oko Nove godine predstavili su svoj preklopni model Honor Magic V kojeg smo uživo vidjeli u Barceloni tijekom Mobile World Congressa (MWC22). U katalonskom glavnom gradu predstavili su i potpuno novu Magic4 seriju u kojoj briljiraju s ekranima, kamerama, baterijama i brzinom punjenja.

Istovremeno, malo su i podignuli cijene novih telefona, iznad dosadašnjih cijena. Recimo, Honor Magic4 Pro s 8 GB RAM-a i 256 GB memorije koštat će 1099 eura. U pozadini imaju i dobar razlog - telefon podržava i bežično i žičano punjenje snagom od 100 W. Do sada to nitko nije izjednačio.

Honor je svoju neovisnost stekao u 2020. godini, pred kraj godine. I nakon nekog vremena dobili su natrag Googleove servise, što je u to vrijeme uništavalo i Honor i Huawei. Honor se izvukao, a Huawei se bori s nabavkom čipova, ali uspijevaju dobiti samo 4G čipove, ne i 5G. Zbog toga Huawei u Kini gubi udio na tržištu jer Kinezi strašno žele 5G. Imaju najveći broj pretplatnika u svijetu što se tiče 5G mobitela.

 HONOR_CEO_George_Zhao.jpg
George Zhao, Honor
Izvor: Hand-out/HONOR

Uz Honor Magic V sa savitljivim ekranom te novu Magic4 seriju George Zhao, izvršni direktor Honor uređaja, izrazio je očekivanje da će se godišnji globalni volumen prodaje udvostručiti u 2022. godini.

Prema izvješću koje je prošlog mjeseca objavio Counterpoint Research, Honor je bio drugi najveći proizvođač pametnih telefona na kineskom tržištu u četvrtom tromjesečju 2021. "Doživljavamo nevjerojatan rast, a novi proizvodi koje smo upravo najavili tijekom MWC-a 2022 dodatno će potaknuti brend naprijed da dopremo do šire publike", komentirao je Zhao koji se nije uživo pojavio u Barceloni te je novitete predstavio kroz video ispred mnogobrojnih medija iz cijelog svijeta, među kojima je bio prisutan i Smartlife.hr.

 Honor Magic4 Pro (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Trenutno je Honor partner s više od 200 glavnih operatora i partnera, od kojih je 98 u Europi, uključujući Vodafone, Orange, Telefonicu, H3G, Bouygues i SFR. Koristeći ova partnerstva, Honor distribuira svoje proizvode na globalnoj razini. Osim što će Honor 50 ponuditi kupcima u 49 zemalja, Honor ove godine planira donijeti više svojih proizvoda u ostatak svijeta, uključujući Magic seriju, N seriju i seriju X.

Među trenutno više od 11.000 zaposlenih u Honoru više od 55% njih je osoblje za istraživanje i razvoj, što pridonosi kontinuiranom tehnološkom rastu tvrtke. Honor ima šest centara za istraživanje i razvoj, uključujući jedan u Francuskoj i jedan u Japanu te više od 100 inovacijskih laboratorija.

 Honor Magic V (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI