PETA GENERACIJA AGON GAMING MONITORA: 165 Hz za pravu akciju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PETA GENERACIJA AGON GAMING MONITORA: 165 Hz za pravu akciju

Autor Krunoslav Ćosić

AGON by AOC predstavlja gaming monitore s Fast IPS i Fast VA panelima

 Agon by AOC AG275QXEU (2).jpg Izvor: AOC

Prvi QHD modeli gaming monitora iz nove, pete generacije AGON serije AG275QX/EU i AG275QXN/EU, uz veličinu zaslona od 27 inča (68,6 cm) i Fast IPS (AG275QX/EU) ili Fast VA panele (AG275QXN/EU) dosežu 165 Hz stopu osvježavanja te nude 1 ms GtG vrijeme odziva za prikaz brzih, preciznih i kompetitivnih akcija. Uz to, širok raspon realističnih i bogatih boja omogućen je zahvaljujući DisplayHDR 400.

Monitori imaju potpuno novi kutni dizajn s ravnim linijama, idealan za gamerski set up: vrhunska i čvrsta metalna baza s minimalnim otiskom, trostrane ploče bez okvira za postizanje preciznih dual ili triple monitor postavki kao i ergonomsko postolje podesivo po visini s ugrađenom ručkom za nošenje za jednostavan transport na LAN zabave ili turnire.

AG275QXN/EU je prvi model u cijeloj IT industriji koji posjeduje ravni Fast VA panel, s odzivom koji savršeno odgovara kompetitivnim multiplayer naslovima dok bogat kontrast VA panela omogućuje fantastično imerzivno singleplayer i creator gaming iskustvo.

S druge strane, AG275QX/EU nudi vrhunsku točnost i 10-bitnu dubinu boja zahvaljujući Fast IPS panelu idealnom za content creatore i gamere. Također, u skladu s AOC-ovom predanošću održivosti monitori se prodaju u papirnatom pakiranju koje se u potpunosti može reciklirati.

Model AG275QX/EU sa svojim ravnim Fast IPS panelom koristi 10-bitnu dubinu boje za reprodukciju 1,07 milijardi visoko točnih boja. Kako bi držao korak s brzim kompetitivnim akcijama tu su stopa osvježavanja od 65 Hz (overclockable na 170 Hz) i vrijeme odziva od 1 ms GtG koji omogućuju oštre vizuale bez ikakvih smetnji. Zahvaljujući IPS tehnologiji, AG275QX/EU nudi impresivno široke kutove gledanja.

S iznimnim vremenom odziva od 1 ms GtG, čime vješto pobija negativnu stigmu vezanu za “sporost” VA panela, model AG275QXN/EU sadrži ravni Fast VA panel. Opremljen prvim ravnim VA panelima na tržištu te s 1 ms GtG vremenom odziva AG275QXN/EU nudi odziv jednak IPS-u, a sve to zahvaljujući stopi osvježavanja od 165 Hz kao i dubljim crnim nijansama i većem kontrastu od 3000:1.

Oba modela AGON 5 serije mogu se koristiti u console načinu rada koji može prihvatiti 4K @ 120 Hz signal i smanjiti ga na 2560 x 1440 istovremeno dopuštajući console gamerima da uživaju u prednostima visokih stopa osvježavanja (120 Hz). Dolaze u izvornoj QHD rezoluciji 2560x1440 piksela za svakodnevne zadatke, ali i za uživanje u gaming i video sadržajima.

 Agon by AOC AG275QXNEU (5).jpg Izvor: AOC

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI