USB-C MONITORI: Imaju ugrađenu web kameru | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

USB-C MONITORI: Imaju ugrađenu web kameru

Autor Krunoslav Ćosić

AOC predstavlja tri nova multifunkcionalna monitora u tri veličine

 AOC CU34V5CW (1).jpg Izvor: AOC

AOC je svoju elegantnu V5 seriju proširio USB-C monitorima s ugrađenom web kamerom, a modeli su namijenjeni korisnicima home officea i studentima. Monitori s trostranim dizajnom bez obruba s uskim izbočenjem na donjem rubu, uz tanku bazu (12,1 mm) i ergonomsko postolje podesivo po visini, dolaze u tri veličine:

• 24V5CW 24″ / 60,4 cm, 2409 kn
• Q27V5CW 27″ / 68,6 cm, 3239 kn
• CU34V5CW 34″ / 86,4 cm, 4609 kn

Opremljeni su s ugrađenom web kamerom od 2 MP te Windows Hello podrškom za jednostavnu prijavu i povećanu sigurnost ispunjavajući tako sve zahtjeve video poziva i konferencija. V5 modeli tanki su trostrani monitori s multifunkcionalnom USB-C vezom nudeći isporuku snage od 65 W za punjenje i napajanje prijenosnih računala ili tableta s jednim kabelom uz prijenos signala zaslona.

AOC V5 Series
Izvor: Youtube

Windows Hello tehnologiji prepoznavanja lica omogućuje Windows korisnicima prijavu na video sastanke jednostavno gledajući u web kameru i to bez unosa lozinke, poboljšavajući pritom sigurnost sustava.

Ugrađeni 4-portni USB 3.2 hub i USB-C povezivost V5 serije omogućuju besprijekoran prijelaz u home office i to samo s jednim jednostavnim potezom - povezivanjem prijenosnog računala s jednim USB-C kabelom. USB konektori omogućuju spajanje tipkovnice i miša.

 AOC CU34V5CW (2).jpg Izvor: AOC

Pri tome se prijenosno računalo može puniti (snagom do 65 W) dok se zaslon može proširiti ili zrcaliti na monitor, a prijenosno računalo istovremeno može pristupiti uređajima na USB čvorištu monitora. Monitori su opremljeni s dva zvučnika od 5 W.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI