ODYSSEY ARK: Prvi 55-inči 1000R monitor zakrivljenog zaslona za igranje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODYSSEY ARK: Prvi 55-inči 1000R monitor zakrivljenog zaslona za igranje

Autor Krunoslav Ćosić

Ovaj monitor kao da nije sa Zemlje, vjerojatno je prvo što ćete pomisliti kada pogledate fotografije

 Samsung Odyssey Ark (1).jpg Izvor: Samsung

Samsung Electronics podiže iskustvo igranja na višu razinu, u čemu možemo uživati i mi u Hrvatskoj. Odyssey Ark monitori su od sada dostupni u Hrvatskoj, a Samsung ih je nedavno globalno predstavio.

Prvi 55-inči 1000R monitor zakrivljenog zaslona za igranje dodaje potpuno novi faktor oblika Odyssey liniji proizvoda, koja je vodeća u industriji. Ogromni zaslon nudi brzinu osvježavanja od 165 Hz, vrijeme odziva od 1 ms (GtG) plus potpuno novi način rada u “cockpitu” i ekskluzivni kontroler, Ark Dial. Rezolucija monitora je 3840 x 2160 piksela.

Igraču se nudi ultimativni prozor u svijet igranja s neusporedivim iskustvom uranjanja u sadržaj. Napravljen je kako bi pružio nevjerojatna kinematografska iskustva, vrhunske performanse igranja i sučelje koje nudi potpuno optimiziranu fleksibilnost. Prvobitno predstavljen na Consumer Electronics Show ranije ove godine Samsung Odyssey Ark G97NB je dobio nagradu CES Innovation Award Honoree.

Zahvaljujući svojoj zakrivljenosti od 1000R veliki zaslon od 55 inča obavija vidno polje korisnika ispunjavajući njihov periferni vid. Ovo je dodatno naglašeno u Cockpit načinu rada koji omogućuje rotiranje zaslona s HAS (stalkom podesivim po visini), funkcijom naginjanja i okretanja za optimalno okruženje zaslona koje stvara novi osjećaj uranjanja u svijet pred očima korisnika.

 Samsung Odyssey Ark (3).jpg Izvor: Samsung

Odyssey Ark donosi Samsung Quantum Matrix tehnologiju koristeći Quantum Mini LED diode koje omogućuju ultra finu i preciznu kontrolu gusto upakiranih LED dioda. S novo dodanom 14-bitnom obradom, sofisticiranom tehnologijom upravljanja osvjetljenjem, igrači vide i tamne i svijetle scene uključujući 16.384 razine crne za ultra-realističnu grafiku.

Omjer statičkog kontrasta milijun prema jedan ističe čak i najsuptilnije detalje sa savršenom jasnoćom. Osim toga, Neural Quantum Processor Ultra podiže kvalitetu sadržaja na nove visine korištenjem podataka generiranih iz 20 neuronskih mreža za poboljšanje svakog vizualnog detalja, povećavajući sadržaj do rezolucije od 4K.

Za vrhunsko kinematografsko iskustvo Odyssey Ark koristi Samsung Mat zaslon i Sound Dome tehnologiju. Matirani zaslon pruža zaštitu protiv odsjaja i refleksije, smanjujući smetnje i zadržavajući korisnike usredotočene na sadržaj ispred njih.

 Samsung Odyssey Ark (5).jpg Izvor: Samsung

Sound Dome Tech tehnologija uključuje AI Sound Booster i Dolby Atmos za poboljšanje doživljaja surround zvuka. Četiri zvučnika, po jedan u svakom kutu i dva središnja niskotonca rezultiraju realističnim i bogatim zvukom zahvaljujući 2.2.2 kanalu od 60 W s najnižim tonovima od 45 Hz od bilo kojeg zaslona ili soundbara za igranje.

Samsung Gaming Hub omogućuje trenutni pristup vrhunskim uslugama streaminga kao i popularnim igrama za konzole i računala. To je sveobuhvatna streaming platforma za otkrivanje igara, gdje igrači mogu otkriti i uživati u igrama koje vole od strane partnera kao što su Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik i Amazon Luna.

 Ark Dial, Samsung Odyssey Ark.jpg Izvor: Samsung

Korisnici uz ekskluzivni upravljač Ark Dial na solarni pogon monitor mogu podesiti prema svojim željama - podešavanje veličine zaslona između 55 i 27 inča, promjenu položaja zaslona pa čak i promjenu omjera zaslona između 16:9, 21:9 i 32:9 uz samo jedan dodir (Ark Dial) kontrolera.

 Samsung Odyssey Ark (4).jpg Izvor: Samsung

Multi View omogućuje korisnicima korištenje velikog zaslona do njegovog punog potencijala prikazivanjem do četiri zaslona odjednom dok su vodoravna ili tri dok su u Cockpit načinu rada. Time eliminira potrebu za postavljanjem više monitora tako da igrači mogu uživati u preglednom okruženju bez nereda.

Iskoristite pogodnost u razdoblju od 05.09. do 25.09.2022. i uz kupovinu Odyssey Ark monitora ostvarite poklon The Freestyle pametni projektor. Više informacija pronađite na poveznici.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI