DVA GOOGLEOVA SMARTPHONEA: Donijet će Android 13 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DVA GOOGLEOVA SMARTPHONEA: Donijet će Android 13

Autor Krunoslav Ćosić

Pixel 7 i Pixel 7 Pro bit će predstavljeni u listopadu i donijet će novu verziju Googleovog OS-a

 Pixel 7 i Pixel 7 Pro (2).jpg Izvor: Google

Google je odabrao 6. listopada kao datum lansiranja svojih najnovijih Pixel pametnih telefona i pametnog sata dok se priprema za borbu s novim uređajima iz Applea i Samsunga. Apple je predstavio četiri nova iPhone 14 modela, a Samsung je u kolovozu predstavio dva nova sklopiva telefona Flip4 i Fold4.

Pametni telefoni Pixel 7 i Pixel 7 Pro radit će na Androidu 13 i koristiti će Googleov interni čip Tensor G2. Googleov Pixel Watch će uključivati neke Fitbit značajke i biti kompatibilan sa svim Android telefonima kao i Pixel Buds Pro i Pixel Buds A-Series slušalicama.

 Google tensor G2.jpg Izvor: Google

Tvrtka je najavila proizvode na Google I/O prije nekog vremena. Na događaju u listopadu Google također planira najaviti dodatke svom Nest portfelju pametnih kuća.

Novi uređaji bit će dostupni za kupnju isti dan kada budu predstavljeni na GoogleStore.com ili u Google Stores na području New Yorka.

 Pixel 7 i Pixel 7 Pro (1).jpg Izvor: Google

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI