VELIKI ZASLON U VAŠEM DŽEPU: I na vašoj glavi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VELIKI ZASLON U VAŠEM DŽEPU: I na vašoj glavi

Autor Krunoslav Ćosić

Nove nosive naočale Lenovo je predstavio u Berlinu

 Lenovo Glasses T1 (5).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Zaslon ovih naočala omogućuje sve - od igranja, streaminga filmova do privatnosti u pokretu. Lenovo Glasses T1 su nosive naočale za konzumacija sadržaja u pokretu. Lenovo time proširuje snagu pametnih telefona i prijenosnih računala s virtualnim monitorom kako bi stvorio bolja iskustva za sve, od igrača i streamera do hibridne radne snage.

Lenovo naočale su kompatibilne s mnogim današnjim modernim pametnim telefonima, tabletima i prijenosnim računalima s punom funkcijom USB-C te nude vrhunsku kvalitetu slike, visokoučinkovitu optiku za produljeno trajanje baterije. I lagane su kako bi korisnici mogli uživati u sadržaju.

 Lenovo Glasses T1 (3).jpg Izvor: Lenovo

Uz sve veću računalnu snagu mobilnih uređaja mobilni igrači imat će koristi od nošenja osobnog monitora u džepu. Trend je jasan, korisnici mobilnih uređaja žele moći igrati više igara i streamati više videa.

Predviđa se da će globalno tržište mobilnog igranja dosegnuti 153 milijarde USD do 2027., rastući godišnjom stopom rasta od 11,5% dok će tržište video streaminga dosegnuti 972 milijarde USD do 2030., rastući prosječno godišnje 18,1%.

Ove naočale nisu namijenjene samo za zabavu i igranje. Budući da je hibridni rad postao nova norma profesionalci žele učiniti više na svojim mobilnim uređajima, ali rad na privatnim dokumentima kritičnim za poslovanje na računalu u javnim prostorima stvara rizik. Koristeći Lenovo GlassesT1 radnici imaju privatni radni prostor kako bi spriječili tuđi pogled preko ramena.

 Lenovo Glasses T1 (2).jpg Izvor: Lenovo

 Lenovo Glasses T1 (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Lenovo naočale T1 spremne su ispuniti zahtjeve mnogih različitih korisnika. Uz većinu potpuno funkcionalnih Windows, Android i MacOS uređaja opremljenih USB-C-om naočale se također mogu povezati s iOS uređajima opremljenim Lightning Connectorom, putem dodatnog adaptera. Korisnici pametnih telefona Motorola mogu iskoristiti Ready For kako bi poboljšali svoje iskustvo igranja i zabave uz Lenovo Glasses T1.

Kako bi se maksimizirala udobnost za produljenu upotrebu Lenovo Glasses T1 opremljene su izmjenjivim kopčama za nos, podesivim dijelovima za sljepoočnicu i podržavaju prilagođene dioptrijske leće putem priloženog okvira koji se može pričvrstiti.

Uz micro-OLED tehnologiju zaslona pruža se nevjerojatno bogatstvo boja i supervisok omjer kontrasta od 10.000:1. Uz visoku optičku učinkovitost i nisku ukupnu potrošnju energije Lenovove naočale mogu streamati video zapise ili omogućiti igranje igara s povezanih mobilnih uređaja, bez brige o pražnjenju baterija povezanih uređaja.

Lenovo Unboxed: Lenovo Glasses T1
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI