GALAXY S22 MODELI: Kamere će dobiti brojna poboljšanja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GALAXY S22 MODELI: Kamere će dobiti brojna poboljšanja

Autor Smartlife

Samsung je na svom južnokorejskom forumu objavio zanimljive novosti

 galaxy-s22_highlights_kv_bora_img.jpg Izvor: Samsung

Odlična Samsungova kamera postat će još bolja s najnovijim ažuriranjem. Najnovije ažuriranje softvera donijet će brojna poboljšanja kamera Galaxy S22 modela. Osim bolje kvalitete fotografija i poboljšanja QR skenera kompanija kaže da će i Hyperlapse video snimke biti omogućene za telephoto kameru.

Opcija Hyperlapse u aplikaciji kamere je do sada nudila snimanje glavnim i ultra širokokutnim senzorom, ali će sada biti omogućena i za telephoto kameru. Kompanija je također potvrdila da je Astro Hyperlapse trenutno u razvoju – to je interesantna funkcija koja će korisnicima omogućiti da snimaju ubrzane videe noćnog neba.

Skener QR kodova dobit će veću površinu skeniranja i ubuduće će nuditi skeniranje na dodir, za situacije kada aplikacija ne može sama pronaći kod. Postojala je i greška koja se sada ispravlja - skeniranjem koda niste mogli jednostavno odbaciti poruku već ste morali zatvoriti aplikaciju ili pratiti link.

Ostala poboljšanja se tiču HDR performansi i reprodukcije boja. Dodatno, korištenje memorije kao i AI performanse pri snimanju i fotografiranju su također optimizirani, a i stabilizacija će dobiti dodatna poboljšanja.

Sva ova poboljšanja su namijenjena Galaxy S22, Galaxy S22+ i Galaxy S22 Ultra telefonima. Ukoliko posjedujete neki od uređaja iz Galaxy S21 serije ažuriranje je ograničeno na poboljšanja Hyperlapse opcije i skenera QR koda.

 Samsung Galaxy S22 Ultra.jpg Izvor: Marko Čavić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI