PRODAJE SE ZA VIŠE OD 35.000 USD: Neotvoreni originalni Apple iPhone | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRODAJE SE ZA VIŠE OD 35.000 USD: Neotvoreni originalni Apple iPhone

Autor Krunoslav Ćosić

Telefon nije niti pretjerano star – predstavljen je prije samo 15 godina, a već toliko vrijedi

 Apple iPhone 2G (1).jpg Izvor: RR Auction / Ferrari / Profimedia

Neotvoreni originalni Apple iPhone iz 2007. godine postigao je 35.414 dolara / 35.650 eura na aukciji 15 godina nakon što je prvi put pušten u prodaju. Telefon je prodan od strane RR Auction sa sjedištem u SAD-u.

To je više od 110 puta više od njegove originalne cijene. Uređaj prve generacije još uvijek je bio u tvornički zatvorenoj kutiji. Pametni telefon ima samo 8 GB prostora za pohranu – neznatno u usporedbi s minimalnih 128 GB dostupnih na današnjem iPhoneu 13.

 Apple iPhone 2G (3).jpg Izvor: RR Auction / Ferrari / Profimedia

Na pakiranju se nalazi slika kultnog uređaja koji je zauvijek promijenio Apple i svijet mobilnih telefona. Fotografija prikazuje 12 osnovnih aplikacija prikazanih na malenom zaslonu od 3,5 inča. Stručnjaci kažu da je ovaj određeni model vjerojatno iz najranije proizvodnje budući da aplikacija iTunes još nije prikazana.

Aplikacija je uslijedila ubrzo nakon toga i na kraju je dodana u pakiranje. Pokojni Appleov šef Steve Jobs najavio je uređaj u siječnju 2007. rekavši: "iPhone je revolucionaran i čaroban proizvod koji je doslovno pet godina ispred bilo kojeg drugog mobilnog telefona".

 Apple iPhone 2G (2).jpg Izvor: RR Auction / Ferrari / Profimedia

 Apple iPhone 2G (4).jpg Izvor: RR Auction / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI