PRECIZAN PROCES: Ultra Thin Glass zaštitno staklo | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRECIZAN PROCES: Ultra Thin Glass zaštitno staklo

Autor Krunoslav Ćosić

Ključni element novih Samsung preklopnih pametnih telefona je ultra tanko staklo

 Samsung Ultra Thin Glass zaštitno staklo (2).jpg Izvor: Youtube

Uz nove pametne telefone Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 vežu se i tehnologije te materijali koji su korišteni u njihovoj izradi. Uz jedinstvena iskustva i interakcije Samsungovi preklopni uređaji redefiniraju sve ono što je moguće za korisnike pametnih telefona diljem svijeta.

Samsung je stvorio ovu kategoriju omogućujući nevjerojatne stvari s novim inovativnim tehnologijama, sofisticiranim i vrlo preciznim proizvodnim procesima. Ultra tanko staklo patentirani je materijal koji se može sklopiti stotine tisuća puta, a pritom zadržati izdržljivost i snagu.

 Samsung Ultra Thin Glass zaštitno staklo (1).jpg Izvor: Youtube

Kako popularnost preklopnih uređaja brzo raste Samsung nastavlja usavršavati proizvodnju ultra tankog stakla kako bi potrošačima pružio još više preklopnih uređaja.

U video filmu možete vidjeti neke od ključnih koraka uključenih u stvaranje Ultra Thin Glass stakla, uključujući kako Samsung reže, oblikuje i polira svaki komad za maksimalnu izdržljivost i najkvalitetniji krajnji proizvod.

Uz vodstvo i nevjerojatan fokus u stvaranju Galaxy preklopnih uređaja tvrtka poboljšava svakodnevni život korisnika pametnih telefona, izgrađenih za moderno doba. Istražite inovativni proizvodni proces ultra tankog stakla koji omogućuje iskustvo preklopnog pametnog telefona.

Ultra Thin Glass
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI