PLAYSTATION IGRE: Igrajte ih na iPhone telefonu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PLAYSTATION IGRE: Igrajte ih na iPhone telefonu

Autor Smartlife

Potrebna vam je samo jedna aplikacija i Backbone One PlayStation Edition kontroler

 Backbone-One-PlayStation-Edition-kontroler-za-iPhone (1).jpg Izvor: Backbone

Ono što iPhone maestralno radi su igre i njegovi Apple Bionic čipseti osmišljeni i napravljeni tako da grafička (GPU) jedinica jednostavno jede sve pred sobom u gaming svijetu.

To što se najveći broj igara prvo pojavljuje u Appleovoj trgovini igara i što se prije svih optimiziraju za iPhone i za iPad govori sasvim dovoljno o tome koliko je gaming na ovoj platformi ne samo moćna stvar nego i stroj za pravljenje novca.

 Backbone-One-PlayStation-Edition-kontroler-za-iPhone (2).jpg Izvor: Backbone

Ipak, složit ćemo se svi, igrati igre na ekranu telefona stvar je na koju se ili naviknete odmah ili se ne naviknete nikad. Kad se o ovoj drugoj grupi korisnika radi stvari su prilično frustrirajuće - osim ako ne nabavite kvalitetan kontroler koji se stavlja oko telefona.

Zbog ovoga, ali i zbog sve većeg broja sjajnih PlayStation igara kompanije Backbone i Sony najavili su Backbone One PlayStation Edition, službeno licencirani mobilni kontroler za korisnike iPhone telefona pomoću kojeg je moguće igrati Sony PlayStation igre.

 Backbone-One-PlayStation-Edition-kontroler-za-iPhone (5).jpg Izvor: Backbone

Inspirirane dizajnom PS5 DualSense bežičnog kontrolera dvije kompanije su radile zajednički kako bi napravile savršen Backbone One PlayStation Edition. Čak ima i prozirne gumbe kao DualSense, a ima i mjesto za uključivanje Pulse 3D slušalica kao dodatne opreme.

Oni koji imaju pristup internetu i PS5 ili PS4 konzolu mogu priključiti iPhone na Backbone One i počnu igrati PlayStation igre pomoću aplikacije PS Remote Play.

Kontroler također radi s App Store igrama i drugim servisima za streaming igara koji podržavaju kontrolere. Možete preuzeti Backbone aplikaciju za prilagođavanje tj. podešavanje PlayStation opcija te ćete imati na raspolaganju različite PlayStation integracije i mnogo drugih stvari.

Backbone One kontroler košta 100 dolara i trenutno je dostupan u državama EU-a, Sjevernoj Americi i Australiji i okruženju, a vjerujemo da će put naći i do naših krajeva.

Backbone One – PlayStation® Edition
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI