Prvo flash punjenje baterije snagom od 200 W | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Prvo flash punjenje baterije snagom od 200 W

Autor Krunoslav Ćosić

Vivo unaprjeđuje tehnologiju baterija pametnog telefona

 iQOO 10 Pro (3).jpg Izvor: Vivo

Od 1 do 100% za samo 10 minuta. Toliko će se puniti baterija pametnog telefona, što će pametnim telefonima omogućiti da nadmaše standarde performansi automobilske industrije. Vivo za baterije sljedeće generacije udvostručuje brzinu punjenja unutar jedne generacije čineći noćno punjenje prošlošću.

Mijenja se paradigma i telefoni će biti spremni za cjelodnevno korištenje dok se ujutro istuširamo. Okupljajući brojne inovacije u tehnologiji baterija i punjenju 200 W ultra brzo punjenje debitira lansiranjem novog iQOO 10 Pro gaming pametnog telefona za azijsko-pacifičko tržište.

Vivo je 2020. godine prvi lansirao komercijalno ultra brzo flash punjenje u industriji snage 120 W s iQOO 5 Pro. Sada je podigao ljestvicu s iQOO 10 Pro koji predstavlja prvu komercijalnu tehnologiju ultra brzog flash punjenja od 200 W na svijetu.

Koristili su deset inovacija kako bi to postigli. Poboljšanja uključuju inovacije u baterijama i punjenju dizajnirane za brže punjenje sa sigurnošću i stabilnošću kako bi se osigurale trajne izvrsne performanse.

To uključuje novu ultra tanku bateriju s polariziranim pločama, novi elektrolit baterije, trosmjerni čip pumpe za punjenje, novi separator baterije i novu shemu slaganja. Zaštitni elementi uključuju primjenu novog toplinskog vodljivog gela, novog zaštitnog kruga kao i algoritma praćenja zdravlja baterije kojeg je vivo samostalno razvio, a koji zajedno rade na zajamčenju održavanja kapaciteta većeg od 80%, čak i nakon 1600 ciklusa punjenja.

 iQOO 10 Pro (2).jpg Izvor: Vivo

Sve je to upareno s novim minijaturnim punjačem i 1,5-metarskim kabelom za punjenje, što omogućuje iQOO 10 Pro da nadmaši čak i rigorozne standarde za performanse baterija automobilske industrije.

Ispitno okruženje uključivalo je prostoriju i mobilne telefone na temperaturi od 25 °C ± 1 °C. Test je
uključivao telefone s 1% napunjenosti baterije, s isključenim svim uslugama i funkcijama mobilnih telefona osim telefonskih poziva.

Telefon iQOO 10 Pro sadrži novu Snapdragon 8+ Gen 1 mobilnu platformu, vivo V1+ grafički čip, 2K HDR10+ zaslon za izuzetno iskustvo igara u pokretu kao i gimbal stabilizirani sustav kamera.

 iQOO 10 Pro (1).jpg Izvor: Vivo

Telefon temeljen na Androidu 12 (uz OriginOS Ocean) će biti dostupan u klasičnoj iQOO crnoj kao i upečatljivom BMW Motorsport izdanju kombinirajući emajlirano staklo, ugljična vlakna i umjetnu kožu za meku dodirnu teksturu.

Ima 12 GB radne te 256 odnosno 512 GB memorije, uz 6,78-inčni Samsungov AMOLED ekran uz 120 Hz osvježavanja. Ugrađena je baterija kapaciteta 4700 mAh, a uz brzo žičano punjenje snagom od 200 W podržava i 50-vatno bežično punjenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI