PREDBILJEŽITE SE: Slušalice Pixel Buds Pro i smartphone Pixel 6a | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PREDBILJEŽITE SE: Slušalice Pixel Buds Pro i smartphone Pixel 6a

Autor Krunoslav Ćosić

Dvojac koji je radio na razvoju novog telefona i slušalica iznosi svoja iskustva

 Google Pixel 6a & Google Pixel Buds Pro.jpg Izvor: Google

Google Pixel 6a ima Google Tensor. Time je i serija A dobila mogućnost isporuke vrhunskog telefona po pristupačnijoj cijeni. Uključivanjem čipa Tensor u Pixel 6a uspjeli su ostvariti tu viziju jer sada imaju isti „mozak“ koji pokreće punu generaciju Pixel 6 telefona.

Sjajan primjer je jedna od zanimljivih značajki: prijevod uživo. Soniya Jobanputra iz Googlea ističe da su njezina obitelj i ona nedavno bili na odmoru u Francuskoj Polineziji, a njihov je francuski pomalo... zahrđao.

 Google Pixel 6a (1).jpg Izvor: Google

Prijem signala nije uvijek bio pouzdan u nekim ruralnim područjima. Uz Live Translate na Pixelu 6a uspjeli su srušiti jezičnu barijeru i maksimalno iskoristiti svoj odmor. Budući da se sva obrada odvija na uređaju prijem signala nije bio problem.

Uz značajku Magic Eraser sve fotografije s odmora na plaži izgledaju kao da ste bili sami na plaži. Funkcionalnost se može koristiti za izradu neobičnih, nezaboravnih fotografija – „poput jedne fotografije na kojoj su moja djeca sjedila na ljuljački, ali uspjela sam učiniti da ljuljačka nestane tako da izgleda kao da lete“, oduševljeno kaže Soniya.

 Google Pixel 6a (2).jpg Izvor: Google

Sa slušalicama Pixel Buds Pro zadovoljna je još jedna osoba iz Googlea, Nidhi Rathi, koja je radila na novom proizvodu. Ističe funkciju aktivnog poništavanja buke koje radi stvaranjem dodatnog suprotnog zvuka za poništavanje buke oko vas. Što brže vaše slušalice mogu čuti vanjski zvuk i izračunati inverzni zvuk, to je poništavanje buke bolje.

Googleov interni tim stručnjaka koristio je prilagođene zvučnike i prilagođeni 6-jezgreni audio čip koji pokreće algoritme koje je razvio Google kako bi ubrzali taj proces. Bilo je nevjerojatno vidjeti kako prostor postaje tih i kako jednostavno možete uroniti u svoju glazbu.

 Google Pixel Buds Pro.gif Izvor: Google

Svačije su uši različite stoga nije uvijek moguće podesiti da jastučići za uši savršeno prianjaju, a zvuk koji dolazi izvana utječe na doživljaj slušanja. Uz Silent Seal, koji se prilagođava vašem jedinstvenom obliku uha i više veličina gelova koji dolaze s Pixel Buds Pro moguće je osigurati da neželjeni zvuk ostane vani.

Bez obzira pokušavate li slušati glazbu, pratiti podcast ili uputiti poziv dobit ćete vrhunsko iskustvo s Pixel slušalicama Pro, kaže Rathi te dodaje: „ponekad je to iskustvo toliko dobro da uopće ne shvaćam da mi moj partner pokušava privući pozornost“.

 Google Pixel Buds Pro.jpg Izvor: Google

Android smartphone Google Pixel 6a počinje s cijenom od 449 USD, a slušalice Google Pixel Buds Pro dostupne su u Google Storeu za 199 USD.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI