Dobili su više nagrada nego bilo koji drugi brend u 2022. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Dobili su više nagrada nego bilo koji drugi brend u 2022.

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung je osvojio nagrade J.D. Power za kućanske aparate

 Samsung hladnjaci.jpg Izvor: Samsung

Na temelju studije zadovoljstva uređajima J.D. Power 2022 u SAD-u Samsung Electronics America je dobio više nagrada za kućanske aparate nego bilo koji drugi brend u 2022. Zadovoljstvo potrošača mjereno je na ljestvici od 1000 bodova, a kategorije uređaja ocjenjivane su na ljestvici od pet faktora: jednostavnost korištenja, značajke i postavke, performanse i pouzdanost, cijena te stil i izgled.

 Samsung Side-by-Side hladnjak.jpg Izvor: Samsung

Samsung je ove godine zauzeo najviše mjesto u sljedećim segmentima kućanskih uređaja:

U segmentu Side-by-Side hladnjaka Samsung je drugu godinu zaredom rangiran kao broj jedan od pet marki. Osim toga, Samsung je bio brend s najboljim rezultatom u svih pet čimbenika mjerenih unutar modela indeksa: jednostavnost upotrebe, značajke i postavke, performanse i pouzdanost, cijena te stil i izgled.

U hladnjacima za zamrzavanje s gornjom montažom Samsung je rangiran kao broj jedan od pet marki u zadovoljstvu kupaca postigavši najviše faktorske ocjene u: značajkama i postavkama, performansama i pouzdanosti, cijeni te stilu i izgledu.

 Samsung samostojeći uređaji.jpg Izvor: Samsung

U samostojećim uređajima Samsung je zauzeo prvo mjesto od pet robnih marki i postigao najbolje rezultate u svih pet čimbenika: jednostavnost upotrebe, značajke i postavke, performanse i pouzdanost, cijena te stil i izgled.

Unutar segmenta zidnih pećnica Samsung je drugu godinu za redom zauzeo prvo mjesto od pet robnih marki i pokazao se najboljim u faktorima jednostavnosti upotrebe, značajke i postavke te performanse i pouzdanost.

 Samsung zidne pecnice.jpg Izvor: Samsung

U perilicama rublja s gornjim punjenjem Samsung je četvrtu godinu zaredom rangiran kao broj jedan od pet marki. Ima najviša ocjena u svih pet faktora: jednostavnost korištenja, značajke i postavke, performanse i pouzdanost, cijena te stil i izgled.

 Samsung perilica rublja s gornjim punjenjem.jpg Izvor: Samsung

"Ponosni smo što nas J.D. Power prepoznaje kao vodeći brend kućanskih aparata u tržišnom udjelu kao i po zadovoljstvu kupaca s našim kuhinjskim aparatima", rekao je Shane Higby, voditelj poslovanja kućanskih aparata u Samsung Electronics America. "Čast nam je biti vodeći u industriji s inovativnim kuhinjskim aparatima i modernim dizajnom koji su relevantni za današnje potrošače."

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI