5G MOBILNI HOTSPOT: Omogućuje spajanje 32 uređaja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

5G MOBILNI HOTSPOT: Omogućuje spajanje 32 uređaja

Autor Krunoslav Ćosić

Višestruke su koristi od mobilnih hotspotova, a jedna od najbitnijih je brzina

 Cat Q10 (2).jpg Izvor: JACOB_NIBLETT

Hotspotovi u svijetu mobilne tehnologije nisu novost, a na kraju krajeva svaki pametni telefon ili tablet možete pretvoriti u hotspot (žarišna točka), ukoliko podatkovnu vezu želite dijeliti s drugim uređajima. Na primjer, na jedan hotspot u vozilu možete spojiti tablete i igraće konzole vaše djece, dok ste na plaži možete povezati cijelu obitelj, što je naročito korisno dok ste u roamingu, izvan EU.

U prirodi na teambuildingu svima možete omogućiti mobilni pristup, bez da troše svoj podatkovni paket. Time se smanjuje i potrošnja vašeg telefona dok mobilni hotspot može koristiti napajanje iz power banka. Na gradilištu možete povezati uređaje kojima je potrebna podatkovna veza, ali nemate fiksni internet na koji bi se uređaji povezali. U apartmanu možete sve goste povezati na jednu točku.

 Cat Q10 (4).JPG Izvor: Cat

Mogućnosti iskorištavanja su višestruke, samo mašta je granica, a svim spojenim uređajima dobro će doći i 5G brzine. Dakle, ako vaš smartphone koristi 4G vezu, uz 5G hotspot moguće je povezati se daleko većim brzinama nego u 4G mrežama.

Cat Q10 je, uz novi smartphone Cat S53, prvi 5G uređaj iz kompanije poznate po robusnim i izdržljivim mobitelima. Takav je i Cat Q10 omogućuje povezivanje do 32 uređaja čime se osigurava optimalna produktivnost od samog početka svakog projekta.

Otporan je na vremenske uvjete - na kišu, snijeg, pijesak, prašinu i prljavštinu. Ako padne na tvrdu podlogu, neće mu se ništa dogoditi s visine do 1,8 metara. Ne smeta mu niti prašina niti voda (IP68 certifikat), a udovoljava i vojnom standardu MIL-SPEC 810H. Izdržljivo, neklizajuće gumirano TPU tijelo omogućuje spajanje uzice kako bi se zakvačio na ruksak, oko ruke ili oko vrata.

 CAT Q10 (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Uz super brze WiFi 6 i 5G brzine Q10 nudi veću sigurnost i kontrolu privatnosti – i kroz višestruke WiFi sigurnosne i enkripcijske načine rada te inherentne prednosti korištenja privatne zaštićene mreže, od javnih Wi-Fi žarišnih točaka.

Trajanje baterije od 5300 mAh je do 10 sati, a kako je baterija uklonjiva moguće je korištenjem rezervne nastaviti s korištenjem, ukoliko punjač ili izvor energije nisu dostupni. Podržani su sigurnosni načini WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA3-PSK (AES 128-bitna enkripacija), uz jednostavno postavljanje putem mobilnih uređaja ili internetskih preglednika, skeniranjem QR koda za početak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI