MWC22: Robusni CAT 5G Mobile Internet Hotspot svladava i teške uvjete | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MWC22: Robusni CAT 5G Mobile Internet Hotspot svladava i teške uvjete

Autor Krunoslav Ćosić

Korisni gadget u Barceloni je predstavila Bullitt grupa, nositelj licence za CAT

 CAT Q10 (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Robustan mobilni ruter koristi se za brzo povezivanje gdje god je potrebno, zahvaljujući podršci za 5G mreže, a tamo gdje nema 5G signala ruter CAT Q10 spojit će se na 4G LTE i 3G mobilne mreže. Istovremeno omogućuje spajanje do 32 uređaja. Povezivost: Wi-Fi 6, 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2x2 MIMO.

 Mobilni hotspot statistika, izvor Zion.jpg Izvor: Zion

Mobilni Internet Hotspot je rastuća kategorija, osobito korisna kada su fiksne broadband Wi-Fi mreže nedostupne ili nepouzdane, ali gdje postoji dobra pokrivenost 4G LTE ili 5G velike brzine. Trenutačno, mnogi nisu kompatibilni s 5G, a još manje ih je koji su otporni i izdržljivi u svim vremenske uvjetima. Većina također ima relativno male baterije ili je namijenjena da ostanu stalno uključeni u izvor napajanja.

 CAT Q10 (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Otporan je na prašinu i kišu uz IP68 i MIL-810H specifikacije koje udovoljavaju i zahtjevima američke vojske, a napravljen je za rad u najtežim uvjetima (otporan na kišu, snijeg, pijesak, prašinu i prljavštinu). Također može preživjeti pad s 1,2 metara visine, zahvaljujući zaštitama na samom kućištu od neklizajućeg gumiranog TPU kućišta.

Potpuno je prenosiv i dizajniran za korištenje u tvrtkama koje rade u najtežim okruženjima koja su u srži Catovog poslovanja - u građevinskim, logističkim i poljoprivrednim radnim stanicama osiguravajući da mala i srednja poduzeća na otvorenom i događaji održavaju stabilne POS veze i održavaju poslovnu povezanost.

 CAT Q10 (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Baterija je kapaciteta 5300 mAh te omogućuje 10 sati korištenja, a na čekanju će izdržati 1000 sati. Omogućuje i funkciju powerbanka te će napuniti druge uređaje. Masa modela CAT Q10 je 280 grama, a dimenzije su 127,8 x 80,8 x 26,3 mm. Pokreće ga čipset MTK 5G T750.

Vodootporno kućište moći će se kupiti kod mobilnih operatora, u pakiranju ćete dobiti kabel (punjač ne dolazi, kako bi se podržalo smanjenje broja punjača) koji se preko USB Type-C konektora spaja na CAT Q10 funkcionalan na temperaturama od -25 do +55 stupnjeva Celzijusa.

 CAT Q10 (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Bullitt je u 2021. godini imala veliki rast prihoda od čak 50 posto, u odnosu na 2020. godinu. CAT telefone proizvode već 10 godina, a sve je počelo 2012. godine s modelima B10 i B25, nakon čega su uslijedili sjajni modeli, a posljednji je CAT S62 Pro kod kojeg je naglasak na termo kameri.

 CAT telefoni (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 CAT telefoni (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI