Mogu li novi iPhone 13 modeli izazvati veliki buzz | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Mogu li novi iPhone 13 modeli izazvati veliki buzz

Autor Krunoslav Ćosić

Koliko je nova iPhone 13 serija izazvala interes na Googleu?

 Apple iPhone 13 (1) Izvor: Yalcin Sonat / Alamy / Alamy / Profimedia

Podaci od Google Trends pokazuju kako Appleovi događaji s predstavljanjima novih modela više ne stvaraju toliki „buzz“ kao prije. Jedan od razloga je i što nova iPhone 13 serija predstavlja nadogradnju na prethodne iPhone 12 modele. Nešto kao što su bili iPhone 4s, iPhone 5s, iPhone 6s.

Najnovija Appleova linija iPhonea bit će puštena u prodaju ovaj tjedan – u petak 24. rujna 2021. počinje prodaja. Tvrtka je tijekom virtualnog događaja prošlog utorka predstavila četiri nova uređaja, uključujući iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max i iPhone 13 mini.

 Apple iPhone 13 (2) Izvor: Yalcin Sonat / Alamy / Alamy / Profimedia

Gledajući interes globalnog pretraživanja za pojam "iPhone" na Google tražilici pokazuje se da, poput serije iPhone 12, predstavljanje iPhonea 13 nije uspjelo izazvati toliko internetske pozornosti kao što su izazivali njegovi prethodnici, poput iPhone 5, iPhone 6 i iPhone 7.

Može to biti posljedica ekonomskog utjecaja pandemije, ali kako pokazuje grafikon interesa za pojam „iPhone“ na Google tražilici entuzijazam je opadao još od iPhonea 5, što je možda upućivalo na nedostatak stvarnih inovacija u svijetu pametnih telefona, prenosi Statista. Ipak, Apple zasigurno nije osjetio ovaj učinak što se tiče profita, a prihod od iPhonea i dalje pokazuje uzlazni trend.

 Interes za pojam iPhone na Googleu Izvor: Statista

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI