TREXO SLIDER: Najkompaktniji klizač za fotoaparat na svijetu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TREXO SLIDER: Najkompaktniji klizač za fotoaparat na svijetu

Autor Krunoslav Ćosić

Snažan i kompaktan klizač omogućuje mnoge profesionalne radnje s kamerom

 Trexo Slider (9).jpg Izvor: Mert UNLU

Moguća je kontrola pokreta, okomiti rad kamere, postavke za dijeljenje, timelapse i još mnogo toga. Trexo Slider za klizno pomjeranje kamere koristi vijak. Za razliku od drugih klizača na tržištu, Trexo Slider ne koristi sustav s remenom odgovoran za probleme kao što su vibracije, podrhtavanje, udarci i buka.

Možete programirati svoj Trexo klizač s intuitivno dizajniranom aplikacijom Trexo Motion ili iskoristiti prednosti ugrađenog izbornika za podučavanje i postavljanje pokreta na Trexo klizaču. Funkcionalnost je korisna svima koji se profesionalno bave video snimanjem, a pri tome žele dobiti finalnu snimku bez podrhtavanja i nestabilnosti kakve često viđamo u video filmovima.

Pomicanjem Trexo klizača rukom postavite početnu i završnu točku, a zatim možete pomicati klizač između ove dvije točke bez korištenja mobilnog uređaja. Trexo klizač se pomiče pomoću tipki sa strelicama i tako postavlja u početnu i završnu točku.

 Trexo Slider (5).jpg Izvor: Kickstarter

Također možete promijeniti brzinu kretanja i pokrenuti kretanje u petlju, bez korištenja mobilnog uređaja. Također možete mijenjati parametre pokreta putem aplikacije Trexo Motion. Trexo Sliderom se može upravljati s ugrađenim izbornikom. Možete programirati akcije nagiba i petlje izravno s ugrađenog izbornika.

Točke koje se postave odmah se sinkroniziraju s aplikacijom Trexo Motion tako da možete pratiti i mijenjati parametre pokreta. Također je moguće spremiti ove parametre kao unaprijed postavljene postavke i pretvoriti pokret u timelapse pokret kako biste pomaknuli granice svoje kreativnosti.

 Trexo Slider (9).jpg Izvor: Kickstarter

Trexo Slider i Trexo Motion App imaju dvostruku dinamiku sinkronizacije tako da Trexo Slider trenutačno sinkronizira točke koje ste stvorili na svom mobilnom uređaju. Pomoću gumba za način rada timeline možete reproducirati posljednju vremensku traku koju ste kreirali tako da možete koristiti svoj telefon za snimke dok pokrećete kretanje s Trexo klizača.

Trexo Slider se može koristiti odmah nakon kupnje, bez korištenja ikakvog mobilnog uređaja. Jedino što vam treba je vaša kreativnost. Ima snažan motor i precizne enkodere za savršene snimke slajdova te omogućuje kretanje od 2,5 cm u sekundi. Može nositi 1,5 kg na vertikalnim snimcima od 90° i 2,5 kg na nagibima do 45°. Prebacite Trexo Slider u nagibni način izravno s ugrađenog izbornika i učinite da Trexo Slider izvodi nagnute/okomite snimke.

 Trexo Slider (8).jpg Izvor: Kickstarter

Možete jednostavno promijeniti parametar brzine izravno iz ugrađenog izbornika i pronaći optimalnu brzinu za svoj snimak. Trexo klizač možete programirati ručno ili napraviti pokret u petlji kako biste lako promijenili brzinu sustava bez ometanja snimanja.

Nova značajka aplikacije Trexo Motion omogućuje spremanje i dijeljenje unaprijed postavljenih postavki. Kada snimite pokret, spremite ga i podijelite s prijateljima pomoću aplikacije Trexo Motion ili ga ponovno upotrijebite u svojim budućim produkcijama.

Trexo Slider je kompatibilan s pametnim telefonima, DSLR fotoaparatima i mirrorless fotoaparatima. Uz ugrađenu bateriju kapaciteta 3250 mAh omogućuje veliku nosivost za horizontalni i vertikalni rad, ima način učenja i programabilne pokrete, a radna duljina je 20 cm. Jedno punjenje baterije omogućuje šest sati kontinuiranog rada. Ukoliko se ne koristi duže od 10 minuta, automatski će se isključiti. Projekt je u završnoj fazi, a prve isporuke kupcima očekuju se u prosincu ove godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI