MWC22 SAMSUNGOVA NOVA PRIJENOSNA RAČUNALA: Sigurnost tvrtki je na prvom mjestu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MWC22 SAMSUNGOVA NOVA PRIJENOSNA RAČUNALA: Sigurnost tvrtki je na prvom mjestu

Autor Krunoslav Ćosić

Galaxy Book omogućuje Microsoftovu sigurnosnu uslugu

 Samsung Galaxy Book2 Pro 360 (1).jpg Izvor: Samsung

Samsung je predstavio svoju najnoviju ponudu prijenosnih računala Galaxy Book kroz koje je potrošačima prvi ponudio ključnu Microsoftovu sigurnosnu uslugu koja je prije bila dostupna samo poduzećima, a to je samo jedno od mnoštva ažuriranja potaknutih pandemijom Covid-19.

U virtualnom predstavljanju južnokorejski proizvođač je istaknuo kako njegova serija Galaxy Book2 Pro zadovoljava Microsoftove specifikacije računala sa zaštićenom jezgrom koje su izvorno dizajnirane za sektore poput financija, zdravstva i vlada.

Uređaji koji ispunjavaju standard koriste sigurnosne elemente temeljene na hardveru uključujući modul pouzdane platforme 2.0 i najnovije procesore uz sigurnost temeljenu na virtualizaciji i postavku za provjeru integriteta koda.

Galaxy Book2 Pro 360: Official Unboxing
Izvor: Youtube

Promjene u načinu života tijekom pandemije zahtijevaju da potrošači sada trebaju istu razinu zaštite kao i poduzeća jer mnogi zaposleni rade od kuće odnosno u hibridnom načinu rada.

David Weston, direktor sigurnosti tvrtki i OS-a u Microsoftu, izjavio je da je postavljanje sigurnosnih mogućnosti u osobno računalo po prvi put "ključni korak" u pružanju "iste sigurnosne zaštite" ljudima kod kuće kao i na radnim mjestima.

Nova linija laptopa

Asortiman Samsungovih novih prijenosnih računala uključuje Galaxy Book2 Pro 360, koji je kompatibilan sa Samsungovom S Pen olovkom, te Galaxy Book2 Pro s 5G.

Samsung tvrdi da se fokus na rad kod kuće i učenje odražava u FHD web kameri uređaja od 1080 piksela sa širim vidnim poljem od prethodnih prijenosnih računala. Postoje različite mogućnosti scena za uokvirivanje videopoziva, s pozadinskim efektima osmišljenim da smanje ometanja.

AMOLED zasloni na prijenosnicima sada su svjetliji, a kvaliteta zvuka poboljšana je zahvaljujući AI poništavanju buke i pojačalu od 5 W. Uz model koji ima 5G, svako prijenosno računalo nudi Wi-Fi 6E povezivost.

Ostale zajedničke uključuju do 21 sat trajanja baterije i USB Type-C punjač snage 65 W koji se može koristiti i s mobilnim telefonima, što olakšava putovanja i manje punjača na putovanjima. Nove Galaxy Book prijenosnike pokreću procesori Intel core 12. generacije, uz Windows 11 operativni sustav.

Galaxy Book2 Pro 5G mase 0,87 odnosno 1,11 kilograma nudi se u grafitnoj i srebrnoj boji s fullHD ekranima od 13,3 i 15,6 inča. Galaxy Book2 Pro 360 uz prethodne boje dolazi i u bordo boji s fullHD ekranima od 13,3 i 15,6 inča, ima zaštitu preko senzora otiska prsta, a masa uređaja je 1,04 odnosno 1,41 kilograma.

 Samsung Galaxy Book2 Pro (5).jpg
Samsung Galaxy Book2 Pro
Izvor: Samsung

 Samsung Galaxy Book2 Pro 360 (6).jpg
Samsung Galaxy Book2 Pro 360
Izvor: Samsung

Galaxy Book2 Pro: Official Unboxing
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI