ZAKLJUČAVANJE CHATA: WhatsApp dobiva novu vrlo korisnu značajku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZAKLJUČAVANJE CHATA: WhatsApp dobiva novu vrlo korisnu značajku

Autor Smartlife

Zaključajte sve odjednom, na svim povezanim uređajima

 Whatsapp, Pexels.jpeg Izvor: Pexels

Nadolazeće ažuriranje sinkronizirat će zaključavanje chata na mobilnim uređajima, računalima i tabletima povezanim s korisnikovim WhatsApp računom.

WhatsApp radi na novoj značajci koja će korisnicima dati mogućnost zaključavanja chatova na povezanim uređajima. Trenutačno, ako zaključate chat na svom telefonu ostat će otključan na vašem računalu ili tabletu.

Nova WhatsApp značajka automatski će zaključati chat na svim povezanim uređajima, nakon što ga zaključate na glavnom uređaju.

WhatsApp omogućuje korisnicima zaključavanje pojedinačnih razgovora lozinkom ili biometrijom (otisak prsta, prepoznavanje lica). Ovo korisnicima daje dodatnu sigurnost i sprječava druge da otvore zaključane razgovore ako pristupe vašem telefonu. Međutim, značajka zaključavanja chata radi samo na mobilnom uređaju, a ne na povezanim uređajima.

 WhatsApp zaključavanje razgovora.jpg Izvor: Wabetainfo

Jedno od nadolazećih ažuriranja sinkronizirat će zaključavanje chata na mobilnim uređajima, računalima i tabletima povezanim s korisnikovim WhatsApp računom. Dakle, ako zaključate chat na svom telefonu automatski će se zaključati na vašem računalu pa ćete morati unijeti lozinku da ga otključate.

Nova značajka sprječava neovlašteni pristup zaključanim razgovorima s povezanih uređaja i osigurava da vaše privatno WhatsApp dopisivanje ostane privatno čak i kada mu pristupate s drugih uređaja.

Značajka sinkronizacije zaključavanja chata uočena je u najnovijoj beta verziji aplikacije WhatsApp za Android, izvijestio je WABetaInfo. Još uvijek je u razvoju i još nije javno dostupno, ali vjerojatno bi uskoro ažuriranje moglo biti dostupno korisnicima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI