ŠTO JE NOVO U CHROMEU: Google je obnovio svoju trgovinu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ŠTO JE NOVO U CHROMEU: Google je obnovio svoju trgovinu

Autor Davor Dakić

Nova Chrome web trgovina daje bolje rezultate, a od sada je i vaša mrežna veza sigurnija

 Google-Chrome-_-laptop-_-Foto-Unsplash.jpeg Izvor: UNSPLASH

Iako se s Googleovom Chrome web trgovinom ne susrećemo prečesto, neki vjerojatno nikada niti ne zavire u nju, u tom virtualnom dućanu nalazi se jako puno dobrih dodataka za web preglednik Chrome.

Google je redizajnirao web trgovinu u kojoj sada možete istražiti nove kategorije. Unaprijedili su i preporuke koje su sada prilagođene te pojednostavljuju vašu potragu za savršenim temama i proširenjima kako biste po svojim preferencijama prilagodili vaš preglednik za internet.

Kako biste odmah na svojem računalu provjerili kako izgleda nova Chrome trgovina otvorite izbornik preglednika (Chrome menu, označen s tri uspravne točke). Odaberite Proširenja (Extensions) te posjetite Chrome web-trgovinu. Istražite proširenja i teme kako biste Chrome učinili onakvim kakvim želite.

Sigurno će vam dobro doći i savjeti za korištenje preglednika Chrome. Sve nas zanima što veća sigurnost dok surfamo internetskim prostranstvima. Kako biste pregledavali web odredišta putem sigurne veze Chrome vas može upozoriti prije nego što posjetite web mjesto putem nesigurne veze.

To će vas učiniti sigurnijim na mreži, a posebno na javnim mjestima kao što su kafići i zračne luke. Otvorite izbornik preglednika (Chrome menu, označen s tri uspravne točke)i odaberite Postavke (Settings).

U sljedećem koraku pritisnite na Privatnost i sigurnost (Privacy and Security) te odaberite Sigurnost (Security). Za kraj, u odjeljku Napredno (Advanced) uključite Uvijek koristi sigurne veze (Always use Secure Connections).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI